USD34,16
EURO37,83
JPY0,233800
RUB0,358600
GBP44,95
EURO/USD1,10
BIST9.107,99
GR. ALTIN2.907,48
BTC60.536,68
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance 5 Altcoine ‘İzleme Etiketi’ Ekledi: Delist Riski Var!

Binance 5 Altcoine ‘İzleme Etiketi’ Ekledi: Delist Riski Var!

Binance 5 Altcoine 'İzleme Etiketi' Ekledi: Delist Riski Var!
Binance 5 Altcoine 'İzleme Etiketi' Ekledi: Delist Riski Var!
service

Dev kripto para borsası Binance, yaptığı duyuruda bazı altcoin’ler için ‘İzleme Etiketi’ uygulamasını genişlettiğini ve bazı altcoin’lerden ‘Seed Etiketi’nin kaldırılacağını açıkladı. Bluzelle (BLZ), CLV (CLV), SelfKey (KEY), Prosper (PROS) ve VITE (VITE) altcoin’leri ‘İzleme Etiketi’ kapsamına alınırken, Pendle (PENDLE) ve Sei (SEI) altcoin’lerinden ‘Seed Etiketi’ kaldırılacak.

İzleme ve Seed Etiketinin Anlamı

‘İzleme Etiketi’, Binance borsasında yer alan ve diğer altcoin’lere kıyasla daha yüksek volatilite ve risk taşıyan altcoin’leri işaret eder. ‘İzleme Etiketi’ne sahip altcoin’ler düzenli olarak incelenir ve bu altcoin’lerin borsadan delist edilme riski bulunmaktadır. ‘Seed Etiketi’ ise yenilikçi projeleri temsil etmektedir. Bu projeler volatilite ve risk açısından diğer altcoin’lerden daha yüksek seviyelerde bulunmaktadır.

Binance 5 Altcoine 'İzleme Etiketi' Ekledi: Delist Riski Var!

‘İzleme Etiketi’ Ekleme Nedenleri

Binance’in Bluzelle (BLZ), CLV (CLV), SelfKey (KEY), Prosper (PROS), VITE (VITE), Pendle (PENDLE) ve Sei (SEI) altcoin’leri için duyurduğu ‘İzleme Etiketi’ ve ‘Seed Etiketi’ değişikliği anında aktif oldu. Kripto para borsası, ilgili altcoin’ler için diğer hizmetlerde herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

Binance 5 Altcoine 'İzleme Etiketi' Ekledi: Delist Riski Var!

Binance’in Düzenli İncelemeleri ve Etiket Değişiklikleri

Binance, kullanıcılarının riskleri daha iyi anlaması için ‘İzleme’ veya ‘Seed Etiketi’ taşıyan altcoin’ler için her 90 günde bir quiz uygulamasını zorunlu kılmaktadır. Bu quiz’leri başarıyla tamamlayan kullanıcılar ilgili altcoin’lerde işlem yapmaya devam edebiliyor. Altcoin’lere uygulanan etiketler Binance tarafından düzenli olarak incelenir ve projelerin ekibe bağlılığı, gelişim faaliyetleri, işlem hacmi, likidite durumu ve ağ güvenliği gibi çeşitli kriterlere göre etiketlerde değişiklik yapılır.

Binance 5 Altcoine 'İzleme Etiketi' Ekledi: Delist Riski Var!

Binance’in ‘İzleme’ ve ‘Seed Etiketi’ değişikliği, borsadaki kullanıcıları daha iyi bilgilendirmeyi ve kripto para piyasasının sağlıklı ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması hedefinin bir parçası. Bu değişiklikle, kullanıcılar daha bilinçli yatırım kararları alabilecek ve riskleri daha iyi yönetebilecekler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir