USD34,11
EURO38,13
JPY0,238000
RUB0,369500
GBP45,53
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.877,41
BTC62.916,24
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance 75x Kaldıraçlı BSW Vadeli İşlemlerini Başlattı: Altcoin Fiyatı %20’nin Üzerinde Yükseldi!

Binance 75x Kaldıraçlı BSW Vadeli İşlemlerini Başlattı: Altcoin Fiyatı %20’nin Üzerinde Yükseldi!

Binance 75x Kaldıraçlı BSW Vadeli İşlemlerini Başlattı: Altcoin Fiyatı 'nin Üzerinde Yükseldi!
Binance 75x Kaldıraçlı BSW Vadeli İşlemlerini Başlattı: Altcoin Fiyatı %20'nin Üzerinde Yükseldi!
service

Kripto para piyasasının öncü platformlarından Binance, yatırımcılara daha geniş bir alım satım seçeneği sunmak amacıyla USDT marjinli BSWUSDT sürekli vadeli işlem sözleşmesini listelediğini duyurdu. 75x’e kadar kaldıraç oranı sunan yeni sözleşme ile BSW (BSW) için Binance Futures’da vadeli işlemler bugün başladı.

BSW Sürekli Vadeli İşlemlerinin Detayları

Yeni sözleşme, 5 Eylül 2024 tarihinde saat TSİ 09.00’da işlem görmeye başlayacak. Kullanıcılar, dayanak varlık olarak BSW (BSW) ve mutabakat için USDT kullanarak kaldıraçlı işlem yapabilecekler. BSWUSDT sürekli vadeli işlem sözleşmesi 0,00001’lik bir tik boyutuna ve yüzde +2,00 ila yüzde 2,00 arasında değişen sınırlı bir fonlama oranına sahip olacak. Fonlama ücretleri, her dört saatte bir ödenecek. Maksimum 75x kaldıraç, yatırımcılara önemli bir esneklik sağlayarak pozisyonlarını büyütmelerine imkan tanıyor. Ancak, yüksek kaldıraç aynı zamanda potansiyel kayıp riskini de artırıyor.

Binance 75x Kaldıraçlı BSW Vadeli İşlemlerini Başlattı: Altcoin Fiyatı 'nin Üzerinde Yükseldi!

BSW’nin Fiyatı Fırladı

Binance Futures’un BSW için vadeli işlemleri başlatacağını duyurması, altcoin’in fiyatının sert bir şekilde yükselmesine neden oldu. CoinMarketCap verilerine göre BSW’nin fiyatı yüzde 20’nin üzerinde yükselerek 0,09544 dolara kadar çıktı. Haber hazırlanırken, fiyat bir miktar geri çekilme ile 0,0939 dolardan işlem görüyordu. Fiyatla birlikte işlem hacmi de sert şekilde arttı. BSW’nin işlem hacmi yüzde 19,02 artışla 25 milyon dolara dayandı.

Binance 75x Kaldıraçlı BSW Vadeli İşlemlerini Başlattı: Altcoin Fiyatı 'nin Üzerinde Yükseldi!

Çoklu Varlık Modu Desteği

BSWUSDT sürekli vadeli işlem sözleşmesinin bir diğer önemli özelliği ise kullanıcıların birden fazla marjin varlığı kullanarak sözleşmede işlem yapmasına olanak tanıyan Çoklu Varlık Modu desteğidir. Örneğin, yatırımcılar bu sözleşmede işlem yaparken geçerli oranlara tabi olmak kaydıyla Bitcoin’i (BTC) teminat olarak kullanabilirler. Bu mod, gelişmiş esneklik sağlayarak daha çeşitli risk yönetimi stratejilerine imkan tanıyor.

Binance 75x Kaldıraçlı BSW Vadeli İşlemlerini Başlattı: Altcoin Fiyatı 'nin Üzerinde Yükseldi!

Binance’in 75x kaldıraçlı BSW vadeli işlemlerini başlatmasının ardından altcoin’in fiyatı %20’nin üzerinde yükseldi. Bu gelişme, BSW’nin popülaritesini ve yatırımcı ilgisini artırabilir. Ancak, yatırımcıların yüksek kaldıraçlı işlemlerin risklerini de göz önünde bulundurmaları önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir