USD34,23
EURO37,58
JPY0,231000
RUB0,353100
GBP44,93
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
GR. ALTIN2.879,78
BTC61.059,98
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance, Piyasaya Öncesi Spot Alım Satım Hizmeti Başlattı: 10.000’den Fazla Kullanıcı İçin Erken Erişim

Binance, Piyasaya Öncesi Spot Alım Satım Hizmeti Başlattı: 10.000’den Fazla Kullanıcı İçin Erken Erişim

Binance, Piyasaya Öncesi Spot Alım Satım Hizmeti Başlattı: 10.000'den Fazla Kullanıcı İçin Erken Erişim
Binance, Piyasaya Öncesi Spot Alım Satım Hizmeti Başlattı: 10.000'den Fazla Kullanıcı İçin Erken Erişim
service

Binance, piyasaya öncesi spot alım satım hizmetini başlattı ve bu da kullanıcıların bir tokenın spot piyasaya listelenmesinden önce erken pozisyon almasını sağlıyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, yeni bir hizmeti devreye aldığını duyurdu. Bu hizmet, diğer borsaların piyasa öncesi işlem fırsatlarında türevler yerine ‘gerçek tokenlar’ sunuyor.

Binance Pre-Market Nasıl Çalışır?

Binance’in bu yeni özelliği, Binance Spot ve Binance Launchpool arasındaki ortak bir çabadır. Kullanıcılar BNB ve diğer tokenları stake ederek yeni proje tokenları edinebilirler. Yalnızca seçili Binance Launchpool tokenları piyasa öncesi alım satım için kullanılabilir. Launchpool tokenlarını resmi spot listelemelere kadar tutan kullanıcılar, Pre-Market ile bu tokenları hemen alıp satabilir. Borsa, bir Launchpool projesinin piyasa öncesi alım satıma hazır olduğunu ve başlangıç tarihini duyuracaktır. Kullanıcılar, Launchpool’a abone olmaya devam edebilir. Pre-Market hizmeti başladığında, tüm borsa kullanıcılarının ‘piyasa öncesi’ etiketli tokenları alıp satması mümkün olacaktır. Borsa, piyasa öncesi dönemin resmi spot ticaretten en az dört saat önce kapanacağını belirtti. Ayrıca, listeleme için ayrı bir duyuru yapacağını kaydetti. Binance Pre-Market ABD, Kanada, Dubai, Japonya, Hollanda, Rusya ve İspanya gibi belirli bölgelerde kullanılamaz.

Binance, Piyasaya Öncesi Spot Alım Satım Hizmeti Başlattı: 10.000'den Fazla Kullanıcı İçin Erken Erişim

Binance, Piyasaya Öncesi Spot Alım Satım Hizmeti Başlattı

Binance, piyasaya öncesi spot alım satım hizmetini başlattı ve bu da kullanıcıların bir tokenın spot piyasaya listelenmesinden önce erken pozisyon almasını sağlıyor. Borsa, bir sözcü aracılığıyla, rakiplerinin aksine Binance’in türevlerin değil ‘gerçek tokenların’ piyasa öncesi alım satımını sunduğunu belirtti. Binance, piyasaya öncesi spot ticaret sunan tek kripto borsasıdır. Bu sayede tokenlar, kullanıcıların borsada piyasa öncesi tutmaları ve ticaret yapmaları için özel olarak tahsis edilecek ve üretilecektir.

Binance, Piyasaya Öncesi Spot Alım Satım Hizmeti Başlattı: 10.000'den Fazla Kullanıcı İçin Erken Erişim

Binance, piyasaya öncesi spot alım satım hizmetini başlattı ve bu da kullanıcıların bir tokenın spot piyasaya listelenmesinden önce erken pozisyon almasını sağlıyor. Bu, Binance’in piyasaya öncesi ticarette gerçek tokenlar sunan ilk borsa olmasını sağlıyor. Diğer borsaların çoğu, piyasa öncesi işlem fırsatlarında türevleri kullanırken Binance, kullanıcılarının gerçek tokenlara sahip olmasını sağlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir