USD34,29
EURO36,99
JPY0,224400
RUB0,354600
GBP44,47
EURO/USD1,08
BIST8.773,31
GR. ALTIN3.020,60
BTC66.529,50
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance Türkiye’de Referans Programını Sonlandırdı

Binance Türkiye’de Referans Programını Sonlandırdı

Binance Türkiye'de Referans Programını Sonlandırdı
Binance Türkiye'de Referans Programını Sonlandırdı
service

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance, Türkiye’deki kullanıcılarını yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yaptı. Binance, Türkiye’deki kullanıcılarına yönelik olarak sunduğu “Referans Programı”nı tamamen sonlandırdı. Referans Programı’nın sonlandırılması kararı, Türkiye’deki yerel yasalar ve düzenleyici çerçeveler doğrultusunda alındı.

Referans Kodları Artık Geçerli Olmayacak

Binance’ın yaptığı açıklamaya göre Türkiye’den erişilebilen Referans Programı için tüm referans kodları geçerliliğini yitirdi. Bundan sonra Türkiye’deki kullanıcılar Binance.com üzerinden yeni referans kodu alamayacak. Ancak daha önce bu program dahilinde referans kodları kullanılarak kullanıcı çeken ve o kullanıcılar üzerinden referans geliri elde edenler için herhangi bir değişiklik olmayacak.

Binance Türkiye'de Referans Programını Sonlandırdı

Referans Programı

Türkiye’deki mevcut referans sahipleri önceden davet ettikleri kullanıcıların işlemlerinden kazandıkları komisyonları almaya devam edecek. Yani bu karar sadece yeni davetler için geçerli olacak. Daha önce referans kodunu paylaşarak çekilen kullanıcılar üzerinden kazanılan komisyonlar etkilenmeden devam edecek.

Binance Türkiye'de Referans Programını Sonlandırdı

Diğer Ürün ve Hizmetlerde Herhangi Bir Değişiklik Yok

Binance, Referans Programı’ndaki bu değişikliğin dışında Türkiye’deki kullanıcılarına sunduğu diğer hizmetlerde herhangi bir değişiklik olmadığını ekledi. Kullanıcılar, Binance.com üzerinden işlem yapmaya, ürün ve hizmetlere erişmeye kesintisiz olarak devam edebilecekler.

Binance Türkiye'de Referans Programını Sonlandırdı

Kripto para borsası, alınan bu kararın Türkiye’deki yasal düzenlemelere tam uyum sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini vurguladı. Binance, kullanıcılarının güvenliğini öncelik haline getirerek yerel düzenlemelere tam uyum sağlamaya devam edeceğini belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir