USD34,25
EURO37,81
JPY0,234200
RUB0,362400
GBP45,03
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.930,14
BTC61.049,13
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance Türkiye’den 2023’te Büyük Değişim: Türkçe Destek Kısıtlandı!

Binance Türkiye’den 2023’te Büyük Değişim: Türkçe Destek Kısıtlandı!

Binance Türkiye'den 2023'te Büyük Değişim: Türkçe Destek Kısıtlandı!
Binance Türkiye'den 2023'te Büyük Değişim: Türkçe Destek Kısıtlandı!
service

Binance Global, Türkiye’deki kullanıcılarına önemli bir duyuru yaptı: Türkçe dil desteği sona eriyor. 2023 yılında yürürlüğe giren yeni SPK düzenlemeleri, global kripto borsalarının Türkçe hizmet vermelerine engel oldu. Bu gelişme, Türkiye’deki kripto para piyasasında yeni bir dönemi işaret ediyor.

Binance Global’den Türkçe Destek Kısıtlaması

Türkiye’deki hem de dünyadaki düzenleyici gelişmeler kripto para borsalarının uyum sağlaması gereken yeni kuralları beraberinde getiriyor. Özellikle ABD’ye ödenen milyarlarca dolar cezanın ardından Binance borsası kurallara uyum noktasında son derece titiz davranıyor. 2 Temmuz tarihinde TBMM tarafından onaylanan yasa gereği Binance Global ve diğer global borsaların Türkçe hizmet vermesinin önüne geçildi.

Binance Türkiye'den 2023'te Büyük Değişim: Türkçe Destek Kısıtlandı!

Kullanıcı Fonları Güvende

İngilizce ve diğer dillerde Binance uygulaması ve internet sitesi kullanılmaya devam edecek. Türkçe müşteri hizmetleri hattı çalışmaya devam edecek ve kullanıcı fonlarını etkileyen başka bir güncelleme olmayacak.

Kripto Vergi Güncellemesi Beklentisi

Kripto paralar için Türkiye’de yatırımcıların beklediği şey kripto para vergi güncellemesiydi. Başkan Yardımcısı Yılmaz bunun da artık gündemlerinde olmadığını söyleyerek yatırımcılara rahat nefes aldırdı. Borsa ve kripto alanında vergi uzun bir süre beklenmiyor.

Binance Global’in Türkçe dil desteğini kaldırması, Türkiye’deki kripto para piyasasında yeni bir dönemi başlattı. Bu gelişme, yerel borsaların daha da ön plana çıkmasına ve kripto para sektörünün düzenlenmesi konusunda önemli adımlar atılmasına yol açabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir