USD34,15
EURO38,01
JPY0,237500
RUB0,367900
GBP45,58
EURO/USD1,11
BIST9.903,86
GR. ALTIN2.889,74
BTC63.567,73
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance’den Kritik Duyuru: 25 Eylül’de 3 Saatlik Sistem Bakımı!

Binance’den Kritik Duyuru: 25 Eylül’de 3 Saatlik Sistem Bakımı!

Binance'den Kritik Duyuru: 25 Eylül'de 3 Saatlik Sistem Bakımı!
Binance'den Kritik Duyuru: 25 Eylül'de 3 Saatlik Sistem Bakımı!
service

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 25 Eylül 2024 tarihinde hesap hizmetleri için planlı bir sistem güncellemesi gerçekleştireceğini duyurdu. Güncelleme yaklaşık 3 saat sürecek ve bu süre zarfında kullanıcılar kısa süreli kesintilerle karşı karşıya kalabilir.

Güncelleme Hangi Binance Hizmetlerini Etkileyecek?

Güncelleme sırasında Binance borsasının tüm hizmetlerinde kesintiler olabilecek. Bu kesintiler hesap girişi, yeni hesap açma, spot ve marjin ticareti, vadeli işlemler, P2P işlemleri, VIP hesap hizmetleri ve diğer hesapla ilgili özellikleri kapsayacak. Kesintiler her bir kullanıcı için birkaç dakika sürebileceği aktarıldı. Bununla birlikte kesinti yaşayan kullanıcılar kısa süre sonra tekrar Binance ürünlerine erişim sağlayabilecek.

Binance'den Kritik Duyuru: 25 Eylül'de 3 Saatlik Sistem Bakımı!

Risklerden Kaçınmak İçin Alınması Gereken Önlemler

Binance, bu süreçte kullanıcıların verilerinin ve varlıklarının etkilenmeyeceğinin altını çizdi. Ayrıca API üzerinden yapılan işlemlerin güncelleme sürecinden etkilenmeyeceği vurgulandı. Ancak kullanıcılar bu süreçte hesaplarına giriş yapamayabilir veya pozisyonları üzerinde işlem yapamayabilirler. Binance, güncelleme sırasında oluşabilecek riskler ve zararları en aza indirmek için kullanıcıların açık pozisyonlarını ve işlem emirlerini dikkatlice gözden geçirmesi tavsiye edildi. Özellikle, kaldıraç oranlarının düşürülmesi, pozisyonlara mar eklenmesi ve hatta pozisyonların kapatılması gibi önlemler alınabileceği aktarıldı. Kripto para borsası güncelleme süreci boyunca yaşanabilecek olası zararlardan sorumlu olmayacağını belirtti.

Binance, güncelleme süreci için verilen sürenin tahmini olduğunu ve zamanın değişebileceği de ekledi. Güncelleme tamamlandığında etkilenen tüm işlevler yeniden aktif hale getirileceği vurgulandı. Binance, kullanıcıların güncelleme sırasında dikkatli olmalarını ve gerekli önlemleri almalarını hatırlatarak sistem güncellemesine ilişki başka bir duyuru yapılmayacağını ifade etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir