USD34,18
EURO37,02
JPY0,228700
RUB0,351500
GBP44,61
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.960,05
BTC67.298,54
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin %145 Ralliye Hazırlanırken SUI Yeni Zirveye Doğru!

Bitcoin %145 Ralliye Hazırlanırken SUI Yeni Zirveye Doğru!

Bitcoin 5 Ralliye Hazırlanırken SUI Yeni Zirveye Doğru!
Bitcoin %145 Ralliye Hazırlanırken SUI Yeni Zirveye Doğru!
service

Bitcoin’in gerilemesiyle düşüş gösteren kripto para piyasasında, SUI önemli bir yükseliş sergileyerek tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) test etmeye hazırlanıyor. Analistler, Bitcoin’in ise önemli bir ralliye hazırlandığını ve yüzde 145’lik bir artışın mümkün olduğunu düşünüyor.

Bitcoin Altın Haç İle Yüzde 145’lik Artışa mı Hazırlanıyor?

Bitcoin’in fiyatı 62,395 dolardan işlem görüyor. Analistler, lider kripto paranın önümüzdeki süreçte yükselişi sürdüreceğini düşünüyor. Titan of Crypto (@Washigorira), Bitcoin’in haftalık altın haç grafik modelini yakaladığını belirtiyor. Altın haç, kripto paralar için bir alım satım sinyali olarak kabul ediliyor ve yükseliş formasyonunu gösteriyor.

Bitcoin 5 Ralliye Hazırlanırken SUI Yeni Zirveye Doğru!

SUI ATH’yi Geçmeden Yeni Bir Düzeltme Yaşayabilir mi?

SUI blok zinciri, geçtiğimiz 24 saate işlem sayısıyla Solana’yı geride bıraktı. Toplam işlemde 58 milyonluk etkileyici bir işlem hacmine ulaşarak önemli bir ivme kazandı. SUI’nin Bybit Launchpool’une dahil edilmesi de yükselişin ardında önemli bir etken olarak görülüyor.

SUI ATH’yi Geçmeden Yeni Bir Düzeltme Yaşayabilir mi?

Son bir ayda yüzde 130 artış gösteren SUI, lansmandan bu yana hızlı büyüyor. Altcoin, Bitcoin’in yükselişiyle önemli bir sıçrama gerçekleştirebilir. Geçtiğimiz hafta 2,13 dolara ulaşan SUI’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi ise 2,16 dolar.

Güncel SUI Fiyatına Bakış

SUI’nin işlem hacmi son bir günde yüzde 85 yükseldi. Teknik grafiğinde Bollinger Bantları genişleyen bir aralıkta işlem görüyor ve bu fiyat oynaklığının devam edebileceğini işaret ediyor. Fiyat kısa 50 EMA ile uzun 200 EMA üzerinde yükselişini sürdürüyor.

Analistler, Bitcoin’in yüzde 145’lik bir ralliye hazırlandığını düşünüyor. SUI’nin ise Bybit Launchpool’une dahil edilmesi ve işlem hacmindeki artış, altcoin’i yeni zirvelere taşıyabilir. Ancak, SUI’nin kısa pozisyonlardaki yoğunluk ve Bitcoin’in potansiyel düzeltmesi fiyatında geri çekilmeye neden olabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir