USD34,18
EURO37,03
JPY0,229100
RUB0,351200
GBP44,58
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.960,33
BTC67.489,19
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin %60 Yükseliş İçin Hazır mı? 3 Gösterge Umut Veriyor

Bitcoin %60 Yükseliş İçin Hazır mı? 3 Gösterge Umut Veriyor

Bitcoin Yükseliş İçin Hazır mı? 3 Gösterge Umut Veriyor
Bitcoin %60 Yükseliş İçin Hazır mı? 3 Gösterge Umut Veriyor
service

200 günü aşkın süredir kripto para piyasaları yatırımcıları için tatsız fiyat hareketlerine ev sahipliği yaptı. Boğa piyasalarında herkesin kendini yatırım dâhisi hissettiği her şeyin yükseldiği günler görürsünüz. Ancak kripto paralarda 4 yıllık döngülerin önemli kısmında sabır ve psikoloji yönetimi önceliklidir. Boğa piyasalarında kazanç elde edenler doğru zamanlarda alım yapanlardır. Bitcoin ve kripto yükselecek mi? Uzmanlar bu konuda üç önemli göstergeyi analiz etti.

Bitcoin ve Kripto Yükselecek

BTC için en az yüzde 60 yükseliş bekleyen Henrik Zeberg üç farklı sebebi olduğundan bahsediyor. Grafiğini paylaşan ve sebeplerini sıralayan analist sabırla bekleyenlerin önümüzdeki günlerde etkileyici biçimde ödüllendirileceğine inanıyor. Peki üç büyük yükseliş gerekçesi ne?

Bitcoin Yükseliş İçin Hazır mı? 3 Gösterge Umut Veriyor

Bitcoin %60 Yükseliş İçin Hazır mı? 3 Gösterge Umut Veriyor

“BTC için minimum %60’lık bir ralli mi geliyor? Aşağıdaki üç göstergenin onaylandığını her gördüğümüzde, BTC en az %60 oranında ralli yaptı. RSI (haftalık) düşüş eğilimini kırıyor. MACD Boğa Kesişiminde. RVGI Boğa Kesişiminde. Şimdi bu ONAY’a tekrar sahibiz! Şimdi Bitcoin (BTC) $67,355 yükselişini izleyin.”

Bitcoin Yükseliş İçin Hazır mı? 3 Gösterge Umut Veriyor

SEI ve LINK Coin Yorum

Michael Poppe bugünkü piyasa analizinde SEI Coin’i gündemine aldı. Daha yüksek dipler yapan fiyatın daha yüksek tepeler yaparak yükselişini devam ettirmekte kararlı olduğunu yazdı. Ona göre 0,5 doların yerinden test edilmesi halinde yeni zirveler görebiliriz.

SEI ve LINK Coin Yorum

“Bence 0,50 doları tekrar test ederse, long pozisyonda olmak istersiniz. Bir sonraki hedef bölge: 0,65-0,70$.”

SEI ve LINK Coin Yorum

Crypto Bullet takma adıyla bilinen kripto para analistiyse BTC ve DOGE dışında en fazla elde tuttuğu altcoinin LINK Coin olduğun yazdı. Yani bu onun en büyük üçüncü kripto yatırımı ve onun uzun vadeli performansına güveniyor. Poppe gibi birden fazla analistin de LINK Coin için uzun vadede ciddi büyüme beklentileri paylaştığını biliyoruz.

SEI ve LINK Coin Yorum

RWA alanındaki rolü ve token değerini artırmak için ekibin verdiği mücadeleyi hesaba katarsak LINK Coin uzun vadede iyi bir seçenek olabilir. Aşağıdaki grafiği paylan Crypto Bullet şunları yazdı;

SEI ve LINK Coin Yorum

“BTC ve DOGE‘den sonra en yüksek sermayeli ürünüm. Bence bu, çoğunluğun üzerinde uyuduğu en bariz oyunlardan biri. Bir kez patlak verdiğinde iyi bir koşu bekliyorum.”

Analist 30 dolar üzerinde zirveler hedefliyor ve daha önce LINK Coin bunu başarmıştı. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir