USD34,29
EURO37,50
JPY0,230200
RUB0,359200
GBP44,81
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.930,98
BTC63.862,42
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin %75 Düşebilir mi? Peter Brandt Uyarıyor!

Bitcoin %75 Düşebilir mi? Peter Brandt Uyarıyor!

Bitcoin Düşebilir mi? Peter Brandt Uyarıyor!
Bitcoin %75 Düşebilir mi? Peter Brandt Uyarıyor!
service

Ekim ayının başından beri dalgalı bir seyir izleyen Bitcoin, bir miktar canlanarak 63 bin doların üzerine çıktı. Piyasadaki iyimserlik yükselirken kripto para uzmanı Peter Brandt, piyasa eğilimleri konusunda yatırımcıyı uyaran bir paylaşımda bulundu.

Piyasa Trendleri Aşağı Yönlü Eğilim Gösteriyor

Ünlü kripto yorumcusu Peter Brandt son gönderilerinden birinde Bitcoin’in tarihsel verilere dayanarak nasıl bir seyir izlediğini ele alırken düşüş eğilimlerine farklı bir bakış açısı getirdi. Piyasa hissiyatının potansiyel riskler taşıdığını ve aşağı yönlü düşüş trendi gösterdiğini ifade ettikten sonra BTC fiyatının özellikle son 30 haftadır üst üste yeni bir yükseliş yapmadığına dikkat çekti.

Bitcoin Düşebilir mi? Peter Brandt Uyarıyor!

Bitcoin Fiyatının %75 Düşmesi Beklentisi

Kripto paranın fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine geçtiğimiz mart ayında 73 bin dolar seviyesi ile ulaştı. Buna göre güncel BTC fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 14 düşük seyrediyor. Kripto uzmanı Brandt ise 30 haftadır süren bu durumun tarihteki süreçlere benzer olduğunu ve genellikle fiyatın yüzde 75’ten fazla düşüş gösterebileceğini açıkladı.

48 Bin Doların Altına Düşüş?

Ek olarak genel analizinin BTC fiyatının 48 bin doların altına düşmesi ile gerçekleşmeyeceğini söyledi. Aksine bu tür bir düşüşte yeniden bir değerlendirme yapılması gerektiğini paylaştı.

Bitcoin Yükselişi Kısa Vadeli mi?

10 Ekim Cuma gününde hızlı bir şekilde toparlanan Bitcoin fiyatı, son bir günde yüzde 4 getiri ile 63 bin dolara ulaştı. BTC için kritik bir seviye olan 62 bin dolar bölgesi CryptoQuant analistlerinin tahminlerine göre kısa vadeli yatırımcının satın alma bölgesi olarak belirlendi.

Bitcoin, Ekim ayının başından beri dalgalı bir seyir izliyor ve Peter Brandt’ın yaptığı uyarılar, yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini gösteriyor. Brandt, Bitcoin fiyatının %75 düşebileceğini ve 30 hafta boyunca yeni bir yükseliş yaşanmaması nedeniyle bu düşüşün gerçekleşme olasılığının yüksek olduğunu belirtiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir