USD34,28
EURO37,18
JPY0,226100
RUB0,354000
GBP44,59
EURO/USD1,08
BIST8.851,58
GR. ALTIN2.998,52
BTC67.607,69
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin Balinaları 297 Yeni Cüzdanla Güç Gösteriyor: Yeni Rekorlar Mümkün Mü?

Bitcoin Balinaları 297 Yeni Cüzdanla Güç Gösteriyor: Yeni Rekorlar Mümkün Mü?

Bitcoin Balinaları 297 Yeni Cüzdanla Güç Gösteriyor: Yeni Rekorlar Mümkün Mü?
Bitcoin Balinaları 297 Yeni Cüzdanla Güç Gösteriyor: Yeni Rekorlar Mümkün Mü?
service

Bitcoin balinaları, son iki haftada 100’den fazla BTC tutan cüzdan sayısında artışla gücünü gösteriyor. 297 yeni BTC cüzdanının ortaya çıkması, balina varlıklarının arttığına işaret ediyor ve BTC fiyatının yeni rekorlar kırması için bir umut ışığı yaratıyor.

Bitcoin Balina Varlıkları Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)’in fiyatı bugün 65.500 seviyesinden destek aldıktan sonra 68.000 dolar seviyesinin üzerine kadar çıktı. Bu, Bitcoin balina varlıklarının yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı zamana denk geliyor. Bu da BTC fiyatı ile ilgili yükseliş söylentilerini artırıyor. Daha önce 100’den fazla Bitcoin barındıran balina cüzdanı, son iki hafta içinde cüzdan sayısını 297’ye çıkardı. Bu önemli dönüm noktasına hızlı bir şekilde ulaşıldı. Bu da varlık sınıfına olan güvenin arttığını gösteriyor. Ayrıca Bitcoin’de yaklaşan düzeltmenin sinyallerini de veriyor. Bitcoin balinalarının birleşik varlıkları , bu yatırımcı grubunun 670.000’den fazla BTC’ye sahip olmasıyla tüm zamanların en yüksek seviyesine kadar ulaşmış durumda. Bu yeni gelişme kripto para yatırımcıları tarafından ilgiyle takip edildi. Özellikle BTC yatırımcıları arasında, piyasada yeni bir iyimserlik dalgasının yayılma potansiyeli var.

Bitcoin Balinaları 297 Yeni Cüzdanla Güç Gösteriyor: Yeni Rekorlar Mümkün Mü?

Bitcoin Balinaları ve Fiyat Hareketleri

Kripto para analiz sitesi CrypoQuant’a göre, BTC balinalarının varlıkları pozitif bir eğilim sergileyecektir. Bu durumda BTC fiyatı genellikle hafif bir düşüş yaşar. Ya da yatay bir yönde hareket etme eğilimi gösterir. Bazıları bunun orta ila uzun vadeli bir çalkantının habercisi olduğunu öne sürdü. CrypoQuant yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bitcoin büyümesindeki gerçek artış, balinaların varlıklarını kademeli olarak azaltıp negatif yüzdelik değişim değerlerine ulaşmalarıyla başlıyor.” Başka bir analiz platformu olan Santiment, son iki haftada 100 BTC’den fazla Bitcoin içeren 297 yeni Bitcoin balina cüzdanı olduğunu bildirdi. Ek olarak, 100 BTC’den az içeren cüzdan sayısı ise 20.629 cüzdan azaldı. CryptoQuant da bu bilgiyi doğruladı. Çoğu durumda iyimser sonuçlar, ani düşüş ve panik satışlarının ardından, balinaların pozisyonlarını korumalarının ardından gelir.

Yatırımcılar Kripto Para Piyasaları Hakkında Temkinli

Borsa yatırım fonları (ETF’ler) önemli girişler yaşadı. BlackRock BTC ETF’si bu konuda başı çekiyor. Dokuz ardışık işlem seansı boyunca BlackRock’ın IBIT’i yaklaşık 30.000 kripto para birimi biriktirdi. Şu anda dolaşımda olan BTC arzının yüzde 2’sinden fazlasına sahip ve cüzdanında 399.355 Bitcoin bulunuyor. BTC’nin 69.000 dolarlık fiyatının reddedilmesi göz önüne alındığında, yatırımcıların artık kripto para piyasasındaki bir sonraki hareket konusunda daha temkinli olacağı tahmin ediliyor. BTC fiyatının kaybedilen bölgeyi telafi etmesine rağmen, yükseliş trendini sürdürebilmesi için 69.000 doları aşması gerekiyor. Artan sayıda Bitcoin balina cüzdanının getirdiği olumlu gelişmelere rağmen, CryptoQuant yatırımcılara bir uyarıda bulundu. ABD’de yapılması planlanan başkanlık seçimleri sırasında BTC fiyatının yeni bir rekor kıramaması, mevcut boğa döngüsüyle ilgili ciddi endişelerin olduğunu gösterebilir.

Gözler ABD’deki Başkanlık Seçiminde

Justin Bennett adlı başka bir kripto para analisti ise üç temel noktaya dikkat çekti. Mevcut durumun aksine, Bitcoin önemli bir yükseliş durumunda olduğunda nadiren sıfırlamalar yaptığını iddia etti. Bu nedenle yatırımcılar, Bitcoin için yeni pozisyonlar oluştururken yaklaşan gelişmeleri yakından izlemelidir. Bununla birlikte, ABD Başkanlık seçimlerinin Bitcoin fiyatı artıracağı yönünde bir çok söylenti var.

Bitcoin balinalarının 297 yeni cüzdanla gücünü göstermesi, BTC fiyatının yeni rekorlar kırması için bir umut ışığı yaratıyor. Ancak, ABD başkanlık seçimlerinin etkisi ve piyasadaki genel belirsizlik göz önüne alındığında, yatırımcıların temkinli hareket etmesi gerekiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir