USD34,23
EURO37,08
JPY0,227900
RUB0,354200
GBP44,56
EURO/USD1,08
BIST8.654,39
GR. ALTIN2.992,16
BTC67.645,18
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin ETF Girişleri ve Altcoin’ler Risk Çığlığı Atıyor!

Bitcoin ETF Girişleri ve Altcoin’ler Risk Çığlığı Atıyor!

Bitcoin ETF Girişleri ve Altcoin'ler Risk Çığlığı Atıyor!
Bitcoin ETF Girişleri ve Altcoin'ler Risk Çığlığı Atıyor!
service

Bernstein’a göre bazı faktörler Bitcoin yükseliş hissiyatını beslemeye yardımcı oluyor. Bunlar arasında, Donald Trump’ın Beyaz Saray’ı kazanma ihtimalinin artması ve Harris kampanyasının kripto yanlısı politikaları da var. Analistler, Bitcoin ETF girişleri, kripto hisse senedi piyasaları ve bireysel katılımını artıran meme coin’lerin “risk çığlığı atan” bir piyasaya katkıda bulunduğunu söylüyor. Bernstein: Bitcoin ETF Girişleri ve Bu Altcoin’ler Risk Çığlığı Atıyor!

Bitcoin ETF Girişleri ve Risk Çığlığı

Bernstein analistleri, Bitcoin ETF girişlerinin, kripto hisse senedi piyasalarının ve bireysel ticaret duyarlılığının “risk çığlıkları attığını” söylüyor. Analistler, Bitcoin’in diğer riskli varlıkların yanı sıra, açıkça kripto yanlısı Donald Trump’ın ABD başkanlık seçimlerini kazanma ihtimalinin artmasını ve rakibi Kamala Harris’in yükseliş ve daha net kripto politikası açıklamalarını yorumluyor. Bu bağlamda, piyasanın aşağı yönlü risk konusunda daha az endişeli olduğunu söylüyor.

Bitcoin ETF Girişleri ve Altcoin'ler Risk Çığlığı Atıyor!

Meme Coin’ler ve Yapay Zeka İlişkisi

Analistlere göre meme coin’ler yeni bireysel yatırımcıların da ilgisini çekmeye başladı. Ayrıca, toplu piyasa değeri son altı ayda üç kat artarak yaklaşık 66 milyar dolara ulaştı. Murad Mahmudov, geçen ay Token2049’da “meme coin supercycle” konuşması yaptı. Bu konuşmayı çevreleyen tartışma, kripto nişine yönelik yenilenen coşkuyu ateşlemeye yardımcı oldu. Böylece, onu anın “ana karakteri” statüsüne itti.

Bitcoin ETF Girişleri ve Bu Altcoin’ler Risk Çığlığı Atıyor!

Bernstein analistleri, ABD spot Bitcoin ETF‘lerinin güçlü net girişlere geri döndüğünü söylüyor. Ayrıca, geçen hafta 2,1 milyar dolar kaydettiğini belirtiyor. Fonların işlem görmeye başlamasından bu yana kümülatif net girişler yaklaşık 21 milyar dolara ulaştı. Yönetim altındaki varlıklar ise 66 milyar doların üzerinde bir rekor seviyeye ulaştı. Analistler, artan ETF girişlerinin artık giderek artan bir şekilde spot Bitcoin talebine yol açtığına inanıyor.

Bernstein analistleri, Bitcoin ETF girişleri, kripto hisse senedi piyasaları ve bireysel katılımını artıran meme coin’lerin “risk çığlığı atan” bir piyasaya katkıda bulunduğunu söylüyor. Analistler, bu faktörlerin Bitcoin’in yükselişini beslediğini ve piyasanın aşağı yönlü risklere karşı daha az endişeli olduğunu belirtiyor. Bernstein: Bitcoin ETF Girişleri ve Bu Altcoin’ler Risk Çığlığı Atıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir