USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC63.116,40
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin Fiyatı %145’lik Ralliye Hazırlanırken SUI ATH’yi Zorluyor!

Bitcoin Fiyatı %145’lik Ralliye Hazırlanırken SUI ATH’yi Zorluyor!

Bitcoin Fiyatı 5'lik Ralliye Hazırlanırken SUI ATH'yi Zorluyor!
Bitcoin Fiyatı %145'lik Ralliye Hazırlanırken SUI ATH'yi Zorluyor!
service

Bitcoin fiyatı, analistlerin altın haç formasyonu tespitiyle önemli bir ralliye hazırlanırken, SUI işlem hacmindeki artışla tüm zamanların en yüksek seviyesini test etmeye hazırlanıyor. 8 Ekim Salı günü kripto para piyasasında yaşanan düşüşe rağmen, SUI ve Bitcoin’de yaşanan bu hareketler önemli bir yükselişin habercisi olabilir.

Bitcoin Altın Haç İle Yüzde 145’lik Artışa mı Hazırlanıyor?

Bitcoin fiyatı 62,395 dolardan işlem görüyor. Analistlerin altın haç formasyonu tespiti, Bitcoin fiyatının önümüzdeki dönemde yükselişine işaret ediyor. Titan of Crypto, haftalık altın haç grafik modelini yakaladığını ifade ederek, bu formasyonun alım satım sinyali olduğunu ve yükseliş formasyonu olduğunu belirtiyor. Analist, Bitcoin’in mevcut fiyat hareketinin geçen yıl bu zamanlardakine benzediğini ve sahte bir ölüm haçının ardından yüzde 145’lik bir ralliyi tetikleyen bir altın haç oluştuğunu ifade ediyor.

Bitcoin Fiyatı 5'lik Ralliye Hazırlanırken SUI ATH'yi Zorluyor!

SUI ATH’yi Geçmeden Yeni Bir Düzeltme Yaşayabilir mi?

SUI blok zinciri işlem sayısıyla Solana’yı geride bıraktı. Toplam işlemde 58 milyonluk işlem hacmine ulaşarak önemli bir ivme kazandı. Bybit Laounchpool’una dahil edilmesi, altcoinin benimsenme oranını yükseltti. DefilLama verilerine göre SUI Network’un Toplam Kilitli Değer’inin (TVL) 1 milyar doların üzerinde olması da fiyat üzerinde olumlu bir etki yaptı.

SUI ATH’yi Geçmeden Yeni Bir Düzeltme Yaşayabilir mi?

SUI, son bir ayda yüzde 130 artış göstererek lansmandan bu yana hızlı büyümeye devam ediyor. Son 24 saate yüzde 4’ün üzerinde artış gören altcoin, Bitcoin’in yükselişiyle önemli bir sıçrama gerçekleştirebilir. Geçtiğimiz hafta 2,13 doları test eden SUI’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi 2,16 dolardı. Coinglass verilerine göre SUI yatırımcılarının özellikle Binance üzerinde yüzde 71’i kısa pozisyonları elinde tutuyor.

Güncel SUI Fiyatına Bakış

Güncel olarak 2,03 dolardan işlem gören SUI’nin işlem hacmi son bir günde yüzde 85 yükseldi. Teknik grafiğinde Bollinger Bantları genişleyen bir aralıkta işlem görüyor. Fiyat kısa 50 EMA ile uzun 200 EMA üzerinde yükselişini sürdürüyor. Ayrıca günlük mumlar Ichimoku Bulutu’nun üzerinde yer alıyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım bölgesi olan 74 bölgesinde yer alıyor.

Kripto piyasasında yaşanan bu hareketlilik, Bitcoin ve SUI’nin önümüzdeki dönemde nasıl bir yol izleyeceğini merak ettirmeye devam ediyor. Analistlerin beklentileri ve piyasa hareketleri yakından takip edilmeli.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir