USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.040,26
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin Halving Öncesi 5 Meme Coin: 200x Potansiyeli Var mı?

Bitcoin Halving Öncesi 5 Meme Coin: 200x Potansiyeli Var mı?

Bitcoin Halving Öncesi 5 Meme Coin: 200x Potansiyeli Var mı?
Bitcoin Halving Öncesi 5 Meme Coin: 200x Potansiyeli Var mı?
service

Bitcoin halving öncesinde kripto para piyasası hareketleniyor ve birçok yatırımcı potansiyel getiri sağlayan meme coinlere yöneliyor. 2023’ün son çeyreğinde yükselişe geçen kripto para piyasası, Bitcoin halving’in ralliyi tetikleyeceği beklentisiyle hareketleniyor. Bu yazıda, teknik göstergeler, faiz politikaları ve makro faktörler dikkate alınarak, halving öncesinde yüksek potansiyel gösterebilecek 5 meme coin inceledik.

Bonk (BONK) Meme Coin: Solana’nın Yükselen Yıldızı

Solana tabanlı bir meme coin olan BONK, SHIB ve DOGE gibi rakiplerini geride bırakarak önemli bir fiyat artışı yaşadı. Aralık 2022’de piyasaya sürülen BONK, 48 saat içinde SOL token fiyatında %34’lük bir artışa neden oldu. Kripto topluluğu tarafından yoğun ilgi gören BONK, Binance’de listelenmesinin ardından fiyatında şaşırtıcı bir yükseliş yaşadı. Bu durum Solana’yı piyasa değeri açısından 4. sıraya taşıdı. BONK’un geliştirilme hedefi, Solana tabanlı merkezi olmayan borsalarda (DEX’ler) likiditeyi artırmak ve merkezi olmayan uygulamalarda (dApps) kullanılmak üzere kapsamlı bir topluluk jetonu oluşturmaktı. Geçtiğimiz ay %600’den fazla fiyat artışı gösteren BONK, büyüme potansiyeli yüksek ancak sosyal medya trendlerinden etkilenebilecek bir meme coin olarak dikkat çekiyor.

Bitcoin Halving Öncesi 5 Meme Coin: 200x Potansiyeli Var mı?

Milady Meme Coin (LADYS): Elon Musk Etkisi

Milady NFT koleksiyonunu temel alan LADYS, Elon Musk’ın Milady meme’ini paylaşmasıyla büyük bir popülerlik kazandı. Ardından gelen %10.000’lik bir boğa rallisiyle fiyatı yükselen Milady Meme Coin, bugün 0,000782 dolardan işlem görüyor. Son bir ayda fiyatı %300’den fazla artan Milady Meme Coin’in fiyat tahmininde şu anki duygu iyimser ve Korku & Açgözlülük Endeksi 67’i (Açgözlülük) gösteriyor. Milady Meme Coin’in dolaşımdaki arzı şu anda maksimum 888,00 trilyon ve varlık, piyasa değerine göre meme varlıklar arasındaki 10. sırada yer almaktadır.

Bitcoin Halving Öncesi 5 Meme Coin: 200x Potansiyeli Var mı?

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Token: Bitcoin Madenciliğini Kolaylaştırıyor

BTC halving’in dolaşımdaki BTC sayısını azaltacağı ve madenciliği zorlaştıracağı biliniyor. BTCMTX token, halving öncesinde sıradan insanların Bitcoin madenciliğine katılmasını kolaylaştırmayı hedefliyor. 0,0124 dolardan satılan BTCMTX, minimum teknik bilgiyle madencilik yapma imkanı sunuyor. Çevreci ve güvenli yönüyle dikkat çeken Bitcoin Minetrix, üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldırıyor. ETH ve USDT seçeneklerinin yanında kart ile de alınabilen BTCMTX, yatırımcıya kolaylık sağlıyor. Bitcoin Minetrix projesi, aşırı ısı ve gürültü dezavantajlarını ortadan kaldırıyor. Ön satışlara başladığından bu yana X platformunda 5,6 milyon dolar birikim toplandığını açıklayan Bitcoin Minetrix, yüksek elektrik faturası ve donanım sıkıntılarını ortadan kaldırıyor. BTC ile yüksek bir korelasyona sahip olduğu için 2024 yılında BTC yarılanması gibi önemli olayların etkisiyle daha fazla ilgi çekeceği tahmin ediliyor.

Bitcoin Halving Öncesi 5 Meme Coin: 200x Potansiyeli Var mı?

Turbo Token: Yapay Zeka Gücüyle Yükseliyor

Yapay zekanın yeteneklerinden ilham alarak geliştirilen Turbo Token, mütevazı başlangıcından bu yana önemli ölçüde gelişti. Bugün, yapay zekanın sağlayabileceği yaratıcı gücün kanıtı olan token, kripto para dünyasını yeniden şekillendirme potansiyeli sergiliyor. Turbo Token’in en yüksek fiyatı 6 Mayıs 2023’te 0.003041 dolara ulaştı. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana, gözlenen en düşük fiyat 0.00006520 dolar oldu. Meme coinler arasında 16. sırada yer alan tokenin fiyatı geçtiğimiz aydan bu yana %400’den fazla yükseldi. Yükselme potansiyeli yüksek varlıklar arasında ele alınan Turbo’nun Korku ve Açgözlülük endeksi 67 seviyesinde ve bu da tokene ilginin sürdüğünü gösteriyor.

Bitcoin Halving Öncesi 5 Meme Coin: 200x Potansiyeli Var mı?

Shiba Inu (SHIB): Meme Coinlerin Efsanesi

Shiba Inu blok zinciri ekosistemi, Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokenı olan SHIB’nin etrafında dönmektedir. Ticaret teşviki taşıyan SHIB tokeninin yanı sıra ekosistem iki dijital varlık daha içermektedir. Yönetişim katmanını kolaylaştırmak için Bone ShibaSwap (BONE) sınırlandırılmış token arzı için Doge Killer (LEASH) hizmet vermektedir. Dolaşımdaki Shiba Inu arzı şu anda maksimum 589.74 trilyon SHIB arzından 589.33 trilyon SHIB’dir. Shiba Inu, piyasa değeri açısından şu anda Ethereum (ERC20) tokenları sektöründe 5. sırada ve meme coinleri sektöründe 2. sırada yer almaktadır.

Bitcoin Halving Öncesi 5 Meme Coin: 200x Potansiyeli Var mı?

Sonuç olarak, kripto para piyasası değişken ve öngörülemez bir yapıya sahip. Bu meme varlıkların teknik göstergelere dayalı tahminleri iyimserliğini korusa da büyüme sonuçları büyük ölçüde arz ve talebi etkileyen temel unsurlara bağlı olacaktır. Yatırımcılar, herhangi bir yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını ve teknik analizlerini yapmalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir