USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC63.197,03
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin Rezervleri Artıyor: Erken Bir Ralli Mi Başlıyor?

Bitcoin Rezervleri Artıyor: Erken Bir Ralli Mi Başlıyor?

Bitcoin Rezervleri Artıyor: Erken Bir Ralli Mi Başlıyor?
Bitcoin Rezervleri Artıyor: Erken Bir Ralli Mi Başlıyor?
service

Bitcoin fiyatı, son haftalarda kaydedilen artış trendini sürdürerek 60 bin doların üzerinde seyrediyor. Eylül ayının sonuna doğru Bitcoin ETF’lerine yapılan girişlerde gözlenen artış, birçok analistin boğa piyasası beklentisini güçlendirmesine neden oldu. Bitcoin’in rezerv oranlarındaki artış, geçmiş veriler ışığında boğa piyasasının başlangıcından önce görülen bir gösterge olarak değerlendiriliyor.

Bitcoin ETF Girişleri Artıyor

Eylül ayının son haftasında Bitcoin ETF’lerine yapılan girişler önemli ölçüde arttı. Ark Invest ve 21Shares şirketlerine ait ARKB ETF’sine 203 milyon dolarlık giriş gerçekleşti. Fidelity ETF’sine ise 124 milyon dolarlık giriş kaydedildi. Microstrategy şirketinin 7.000 BTC satın alması da kurumsal ilginin yükseldiğine işaret ediyor.

Bitcoin Rezervleri Artıyor: Erken Bir Ralli Mi Başlıyor?

Bitcoin Rezerv Oranları Artıyor

CryptoQuant CEO’suna göre Bitcoin rezerv oranları son günlerde yükseldi. Bu artış, ETF girişlerinin artmasını destekleyen önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Geçmiş veriler, rezerv oranlarındaki artışın boğa piyasasına işaret ettiğini gösteriyor.

Bitcoin Fiyat Tahmini

Analist Captan Faibik, Bitcoin’in şu anda boğaların kontrolünde olduğunu belirtiyor. Analist, Bitcoin’in bir sonraki direnç seviyesinin 68 bin dolar olduğunu ifade ediyor. Boğaların 68 bin doları korumayı başarması halinde Aralık ayı sonunda Bitcoin fiyatı 88 bin ila 90 bin dolara ulaşabilir.

Bitcoin fiyatı, son haftalarda kaydedilen artış trendini sürdürerek 60 bin doların üzerinde seyrediyor. Eylül ayının sonuna doğru Bitcoin ETF’lerine yapılan girişlerde gözlenen artış, birçok analistin boğa piyasası beklentisini güçlendirmesine neden oldu. Bitcoin’in rezerv oranlarındaki artış, geçmiş veriler ışığında boğa piyasasının başlangıcından önce görülen bir gösterge olarak değerlendiriliyor. Ancak, Kasım ayında yapılacak ABD başkanlık seçimlerinin de Bitcoin fiyatında kısa vadeli dalgalanmalara neden olabileceği unutulmamalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir