USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.325,53
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin Yükseliyor, ETH, Solana ve ENA Coin’de Fiyat Tahminleri

Bitcoin Yükseliyor, ETH, Solana ve ENA Coin’de Fiyat Tahminleri

Bitcoin Yükseliyor, ETH, Solana ve ENA Coin'de Fiyat Tahminleri
Bitcoin Yükseliyor, ETH, Solana ve ENA Coin'de Fiyat Tahminleri
service

Bitcoin’in $67,945 fiyatında hızlanan yükselişi altcoin’ler için de yatırımcıların umutlarını artırıyor. BTC 69.000 dolar sınırında. Direnç seviyelerinde devam eden testler altcoinlerin yeni kırılma seviyelerine yükselmesi için gerekli altyapıyı oluşturuyor. Peki uzmanların SOL, ETH ve ENA Coin için tahminleri ne yönde?

ETH ve ENA Coin Yorum

Daan Crypto Trades bugünkü piyasa değerlendirmesinde ETH grafiğini gündemine aldı. BTC paritesinde haftalık grafiği ele alan analist daha derin dipler görmememiz için korunması gerekilen kilit noktanın 0,046BTC olduğunu yazdı. ETH son birkaç haftadır burada konsolide oluyor. Çok daha derine düşme riskine girmemek için tutulması gereken kilit bir seviye. Bunun tekrar iyi görünmesi için düşen kama/aşağı trend kanalını kırması ve 0,046’nın üzerine yatay olarak geri dönmesi gerekiyor. ENA Coin için Altcoin Sherpa yükseliş bekleyenlerin umutlu kalması gerektiğini yazdı. 0,359 dolara yakın dip yapan fiyat şimdilik 0,403 dolar seviyesini geri alabilmiş değil. Eğer Bitcoin fiyatı ilerleyen saatlerde beklendiği gibi 70 bin dolara hareket ederse burada da 0,414 ve 0,463 dolara yeni yükselişler görülebilir.

Bitcoin Yükseliyor, ETH, Solana ve ENA Coin'de Fiyat Tahminleri

Solana (SOL)

En büyük Ethereum $2,659 rakibi olan Solana birçok metrikte altcoin kralını alt etmeyi başardı. Fiyat performansı anlamında da Ether’den iyi ve güne 155 dolarda devam ediyor. SOL Coin 2021 yılına damga vuran altcoinlerden üstelik ağ faaliyeti son derece güçlü ve topluluğu oldukça hareketli. Bu da uzun vadeli performansa dair yatırımcıların umutlarını diri tutuyor. Carl yukarıdaki grafiği paylaşarak şunları yazdı; Solana Düşen Takoz’dan çıkıyor! Yukarı yönlü hedef 159,6 dolar. Burada önemli olan orta vadeli kilit seviye olan 158 doların geri alınması. Eğer bunu başarabilirse 162 ve 188 dolar hedefleri yeniden gündeme gelebilir. Analist ilk aşamada yüzde 5’lik artış bekliyor.

Bitcoin Yükseliyor, ETH, Solana ve ENA Coin'de Fiyat Tahminleri

Bitcoin Yükseliyor, Altcoin’lerde Yeni Zirveler mi Bekleniyor?

Kripto para piyasaları genelinde hacim toplanıyor. ABD seçimlerine çok az bir süre kaldı ve Fed önümüzdeki ay da faiz indirimi yapacak. Tarihsel son çeyrek yükselişinin 20 Ekim itibariyle önceki yıllarda başladığını düşünürsek altcoinlerde yeni zirvelere inanmak için çok fazla neden var.

Bitcoin Yükseliyor, ETH, Solana ve ENA Coin'de Fiyat Tahminleri

Bitcoin’in yükselişiyle birlikte altcoin’ler de yükselişe geçiyor. Solana, ETH ve ENA Coin’in fiyat tahminleri hakkında uzman görüşleri. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir