USD34,00
EURO38,04
JPY0,239600
RUB0,368800
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.828,74
BTC63.707,55
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin’de Yeni Dönem! Analist: ‘Bu Fiyatlar Bir Daha Gelmez’

Bitcoin’de Yeni Dönem! Analist: ‘Bu Fiyatlar Bir Daha Gelmez’

Bitcoin'de Yeni Dönem! Analist: 'Bu Fiyatlar Bir Daha Gelmez'
Bitcoin'de Yeni Dönem! Analist: 'Bu Fiyatlar Bir Daha Gelmez'
service

Ünlü kripto para analisti Rekt Capital, Bitcoin (BTC) için uygun alım fırsatlarının sona erdiğini belirterek yatırımcıları uyardı. 2024 yılı pre-halving (yarılanma öncesi) düzeltmesini doğru tahmin eden analist, Bitcoin’in konsolidasyon aralığını yeniden geri kazanmanın eşiğinde olduğunu ifade etti.

Analiste Göre Bitcoin’de Aşağı Yönlü Eğilimde Sona Gelindi


Sosyal medya platformu X’te yaptığı açıklamada Rekt Capital, Bitcoin’in konsolidasyon aralığını yeniden ele geçirdikten sonra tarihsel olarak güç gösterdiğine dikkat çekti. Analist bu durumun bir kez daha tekrarlandığını belirterek “Aşağı yönlü sapma sona erdi. Ucuz alım dönemi bitti. Bitcoin, haftalık yeniden konsolidasyon aralığını geri kazanmayı teyit etmenin eşiğinde” dedi.
Bitcoin'de Yeni Dönem! Analist: 'Bu Fiyatlar Bir Daha Gelmez'

Bitcoin’de Yeni Dönem Başlıyor!


Ayrıca Bitcoin’in Mart ayından bu yana fiyatı düşüşte tutan diyagonal direnç trend çizgisini zorlamaya hazır göründüğünü belirten analist, en büyük kripto paranın belirli bir fiyat bölgesinin üzerinde işlem görmesi koşuluyla bu dirençle başa çıkabileceğini söyledi. Analiste göre Bitcoin’in haftalık kapanışta 61 bin 500 doların üzerinde kalması bu çıkış kanalında yukarı yönlü hareketin başladığını teyit edebilir.
Bitcoin'de Yeni Dönem! Analist: 'Bu Fiyatlar Bir Daha Gelmez'

71 Bin 500 Doların Aşılmasını Bekliyor


Yatırımcıları son bir kez daha yaran Rekt Capital “BTC’nin 71 bin 500 dolardan tekrar reddedilmesi ihtimali çok düşük olacaktır” şeklinde konuştu. Analist BTC’nin Ağustos ayında 64 bin 500 doların üzerinde kapanış yapması halinde yüksek zaman dilimindeki düşüş trendinin sona erdiğinin teyit edileceğini vurguladı.

Bitcoin’in şu anda aylık zaman diliminde bir dizi daha düşük zirveyle (mavi) mücadele ettiğini ve mevcut fiyatların biraz üzerinde bir aylık kapanışın trend çizgisi direncini kırarak düşüş trendini sona erdireceğini belirtti. Bitcoin’de yeni dönem başlıyor! Analist: ‘Bu Fiyatlar Bir Daha Gelmez’ ifadesiyle yatırımcıları uyardı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir