USD34,15
EURO37,97
JPY0,238800
RUB0,373400
GBP45,66
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
GR. ALTIN2.885,77
BTC63.308,99
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bittensor Fiyatı Neden %29’dan Fazla Yükseldi? 4 Milyar Dolarlık Piyasa Değeriyle Yapay Zeka Tokeni Patladı

Bittensor Fiyatı Neden %29’dan Fazla Yükseldi? 4 Milyar Dolarlık Piyasa Değeriyle Yapay Zeka Tokeni Patladı

Bittensor Fiyatı Neden 'dan Fazla Yükseldi? 4 Milyar Dolarlık Piyasa Değeriyle Yapay Zeka Tokeni Patladı
Bittensor Fiyatı Neden %29'dan Fazla Yükseldi? 4 Milyar Dolarlık Piyasa Değeriyle Yapay Zeka Tokeni Patladı
service

Kripto piyasasının son günlerde ivme kazanmasıyla birçok kripto para toparlandı ancak Bittensor fiyatı öylesine arttı ki günün en fazla kazandıran varlıklarından biri oldu. 4 milyar dolarlık piyasa değeriyle en popüler kriptolardan biri olan açık kaynak protokolü son 24 saatte %29’dan fazla yükseldi.

Kamala Harris’ten Kriptoya Destek

Kripto yatırımcıları arasında Donald Trump’ın yeni kripto girişimi ve ABD başkanının ilk kripto işlemiyle birlikte popülerliği artarken, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris de kripto yatırımcılarını ciddiye almaya başladı. 22 Eylül’de Wall Street’teki bağış etkinliğinde kriptoyu açıkça destekledi. Harris, bağış etkinliğinde yaklaşan seçimlerde kazanması durumunda yapay zeka ve dijital varlıklar gibi yenilikçi teknolojilerin geliştirilmesine odaklanacağını duyurdu. Daha da önemlisi tüketicilerin ve yatırımcıların korunmasını sağlayarak sektörün geliştirilmesine vurgu yaptı. ABD başkan adaylarının bu ani ilgisi kripto endüstrisine büyük dikkat çekti. Kamala’nın yapay zekaya odaklanmasıyla birlikte, Bittensor gibi popüler yapay zeka tokenleri yükselmeye başladı.

Bittensor Fiyatı Neden 'dan Fazla Yükseldi? 4 Milyar Dolarlık Piyasa Değeriyle Yapay Zeka Tokeni Patladı

Wayne Vaughan’ın Bittensor’a Yönelimi

Tierion’un kurucu ortağı ve CEO’su Wayne Vaughan, Bittensor’a olan ilgisini ifade ederek TAO fiyatının yükselmesine yardımcı oldu. Vaughan, kripto endüstrisinde uzun süredir yer aldığından kripto meraklıları arasında güçlü bir etkiye sahip. Yakın zamanda X platformunda Bittensor’dan bahsetmesiyle token talebi artmaya başladı. “BitTensor’ı, yapay zeka modelleri için merkeziyetsiz bir ağ olarak araştırıyorum. Sadece teknolojiye bakıyorum, yatırım olarak değerlendirmiyorum. BitTensor, yapay zeka eğitimini bir bilgisayar ağına dağıtırken, ChatGPT gibi iyi bilinen modeller büyük GPU’lara dayanır…” – Wayne Vaughan Kendisi bu tokenı yatırım amacıyla değil teknoloji için incelediğini belirtse de bu tweet ile olası bir iş birliği beklentisi oluştu ve bu da gelecekte TAO fiyat artışına yol açabilir.

Bittensor Fiyatı Neden 'dan Fazla Yükseldi? 4 Milyar Dolarlık Piyasa Değeriyle Yapay Zeka Tokeni Patladı

Bittensor Fiyatı Neden Yükseliyor?

Bittensor fiyatı sadece bugün yükselmeye başlamadı; token, hafta boyunca %85 kazanarak yükseliş trendindeydi. Bu artış Grayscale’in Bittensor Trust’ını başlatması gibi bu yapay zeka coin’i etrafındaki yeni gelişmelerden kaynaklandı. Bittensor Trust geçen aydan beri akredite yatırımcılara sunuldu ve token etrafındaki sürekli ilgi TAO fiyatının yükselmesine neden oldu. “Grayscale Bittensor Trust $TAO şu anda NAV’da $TAO’ya erişim sağlamak isteyen uygun akredite yatırımcılara açıktır. Daha fazla bilgi için aşağıya tıklayın veya bizimle iletişime geçin.” – Grayscale Ayrıca Bittensor yakın zamanda yeni bir merkeziyetsiz eğitim mekanizması tanıttı. Bu tanıtım MacroCosmos $5 ve Manifold ile yapay zeka eğitim modeli iş birliği içinde gerçekleşti ve fiyat artışına yardımcı olan farklı bir faktör olabilir.

Özetle, Bittensor fiyatı yükseliş trendiyle birlikte yeni zirvelere ulaştı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine sadece %27 uzaklıkta. Yapay zeka ve dijital varlıkların geliştirilmesini teşvik etmeyi vaat eden Kamala Harris’in açıklamalarıyla yapay zeka tokenlerine olan ilginin artması, Bittensor’un talebini artırdı. Ayrıca Bittensor etrafındaki son gelişmeler ve Wayne Vaughan gibi önemli figürlerin ilgisi, TAO tokeninin hacmini ve talebini yükseltti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir