USD34,25
EURO37,58
JPY0,230500
RUB0,359600
GBP44,97
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.917,26
BTC62.140,49
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bittensor’ın Yükselişi: NEAR ve TAO, Yapay Zeka Tokenlarına Liderlik Ediyor

Bittensor’ın Yükselişi: NEAR ve TAO, Yapay Zeka Tokenlarına Liderlik Ediyor

Bittensor'ın Yükselişi: NEAR ve TAO, Yapay Zeka Tokenlarına Liderlik Ediyor
Bittensor'ın Yükselişi: NEAR ve TAO, Yapay Zeka Tokenlarına Liderlik Ediyor
service

Yapay zekâ tokenları, kripto para piyasasının toparlanmaya başladığı 4 Ekim Cuma günü hızlı bir yükseliş gösterdi. Bittensor (TAO) gibi en iyi AI tokenları geçen haftaki düşüşün ardından toparlandı ve Grayscale’in Merkezi Olmayan Yapay Zeka Fonu’nda ikinci sıraya yükseldi, böylece NEAR (NEAR) token ile rekabet ediyor.

Bittensor (TAO) Fon Payını Yüzde 28’e Çıkardı

Grayscale’in AI kripto paralarının fiyatlarına yatırım yapmaya ve değer elde etmeye imkân veren ilk menkul kıymet olan Grayscale Decentralized AI Fund fonunda Bittensor TAO önemli bir ivme yakalayarak yüzde 2,6’lik payını yüzde 28’e çıkardı. Bu fon, yapay zekâ ile blok zincir teknolojileri arasında entegrasyonu sağlamak dışında doğrudan satın alma ve saklama gibi sorunları ortadan kaldırarak varlıklara erişim sağlar. Bittensor ise geliştiricilerin yapay zeka gelişimine katkı sağlayacağı bir protokol olarak sektöre yenilik getirir ve AI ile blockchain entegrasyonunu bir araya getirdiği için fark yaratır.

Bittensor'ın Yükselişi: NEAR ve TAO, Yapay Zeka Tokenlarına Liderlik Ediyor

Bittensor’ın Yükselişi

Bittensor TAO listelemedeki yükselişi ile RENDER, FIL ve GRT coin yatırım fonunu geride bıraktı. Bu hızlı yükselişin ardında ise TAO fiyatının son iki haftada elde ettiği fiyat artışı olduğu düşünülüyor.

Bittensor'ın Yükselişi: NEAR ve TAO, Yapay Zeka Tokenlarına Liderlik Ediyor

TAO ve NEAR Fiyatına Güncel Bir Bakış

Kripto paralarda toparlanma ile birlikte NEAR ve TAO başta olmak üzere AI tokenlar bir miktar yükseliş gösterdi. TAO fiyatı son düşüşün ardından yüzde 11 yükselip bir miktar geri çekildi ve güncel olarak 536 dolardan işlem görüyor. NEAR ise yüzde 1,76’lik minimal bir yükselişle 4,66 dolara ulaştı. NEAR için bir sonraki önemli direnç noktası 5,35 dolardır. Altcoin bu seviyenin üzerine çıkabilirse 5,84 dolara ulaşabilir. Ayrıca RENDER fiyatı da iyi bir performansla yüzde 7 artarak 5,56 dolara çıktı.

Piyasadaki iyileşme ile bir yükseliş gösteren TAO ve NEAR fiyatı, genel piyasa duygusuna bağlı olarak değişiyor. TAO fiyatı 50 ve 100 EMA’nın üzerinde işlem görüyor. Bollinger Bantlar genişleyerek fiyat oynaklığının yüksek olduğunu gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) ise 63 seviyesinde yer alıyor. TAO fiyatının ekim ayında yeniden son 6 ayın en yüksek zirvesi olan 600 dolara yeniden çıkması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir