USD34,11
EURO38,07
JPY0,237200
RUB0,368300
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.924,59
GR. ALTIN2.865,13
BTC63.242,20
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. BNB Chain, 1 Milyar Potansiyel Kullanıcı İçin Telegram’a Giriyor!

BNB Chain, 1 Milyar Potansiyel Kullanıcı İçin Telegram’a Giriyor!

BNB Chain, 1 Milyar Potansiyel Kullanıcı İçin Telegram'a Giriyor!
BNB Chain, 1 Milyar Potansiyel Kullanıcı İçin Telegram'a Giriyor!
service

BNB Chain, Web3’e erişimi kolaylaştırmak amacıyla popüler mesajlaşma uygulaması Telegram ile entegre olduğunu duyurdu. Bu entegrasyon, BNB Chain’in Web3 ekosistemine bir milyar yeni kullanıcı kazandırma hedefine doğru atılan önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Telegram Mini Uygulamaları Nedir?

Telegram, sadece bir mesajlaşma uygulaması olmanın ötesine geçerek Web3 etkileşimleri için güçlü bir merkez haline gelmiş durumda. Mini uygulamalar olarak adlandırılan bu yenilikçi web uygulamaları Telegram uygulaması içerisinde doğrudan çalışarak kullanıcı deneyimini geliştiriyor. Bu uygulamalar oyun, içerik paylaşımı ve üretkenlik araçları gibi çeşitli işlevler sunarak Android, iOS ve masaüstü platformlarında kullanılabiliyor.

BNB Chain, 1 Milyar Potansiyel Kullanıcı İçin Telegram'a Giriyor!

Geliştiriciler İçin Telegram Entegrasyonunun Avantajları

BNB Chain ve Telegram entegrasyonu geliştiricilere birçok avantaj sağlayacak. Kullanıcıların mevcut Telegram kimliklerini kullanarak Web3 platformlarına bağlanmalarını kolaylaştıran Privy SDK, kullanıcı giriş süreçlerini basit hale getirecek. Bu sayede Web3 uygulamalarında kullanıcılar için yeni bir kimlik oluşturma zorunluluğu ortadan kalkmış olacak. Bu basit kimlik doğrulama süreci uygulama kullanım oranlarını artırarak Web3 ekosistemine geçişi kolaylaştıracak.

BNB Chain Telegram Entegrasyonu: Web3’e Yeni Bir Kapı

Telegram bot cüzdanları, CodexField Wallet ve UXUY Wallet gibi seçenekler sunarak kullanıcıların BNB varlıklarını yönetmelerini ve merkeziyetsiz uygulamaları kullanmalarını sağlayacak. Tek bir uygulama içerisinde BNB gönderip alma işlemlerini kolayca gerçekleştirmek mümkün hale gelecek. Geliştiriciler için Privy SDK’nın sağladığı güvenli kimlik doğrulama süreci ise kullanıcı verilerinin güvenli bir şekilde yönetilmesini sağlarken entegrasyon sürecini de hızlandıracak.

BNB Chain, Telegram entegrasyonu ile Web3’e erişimi kolaylaştırmak ve ekosistemine yeni kullanıcılar kazandırmak için önemli bir adım atmış durumda. Bu entegrasyon, hem kullanıcılar hem de geliştiriciler için Web3 dünyasını daha erişilebilir hale getirecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir