USD34,15
EURO37,95
JPY0,238500
RUB0,373400
GBP45,61
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
GR. ALTIN2.883,91
BTC63.325,51
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Boldy: 24 Mağazayla İlk Yılını Tamamladı ve 60’ın Üzerine Çıkmayı Hedefliyor

Boldy: 24 Mağazayla İlk Yılını Tamamladı ve 60’ın Üzerine Çıkmayı Hedefliyor

Boldy: 24 Mağazayla İlk Yılını Tamamladı ve 60'ın Üzerine Çıkmayı Hedefliyor
Boldy: 24 Mağazayla İlk Yılını Tamamladı ve 60'ın Üzerine Çıkmayı Hedefliyor
service

Boldy Yemek ve Market, “Nitelikli Alışveriş Makul Fiyat” sloganıyla yola çıktı ve ilk yılını 24 mağaza ile tamamladı. Şeflerin tarifleriyle hazırlanan lezzetli ve sağlıklı hazır yemekleri bütçe dostu fiyatlarla sunan Boldy, market sektöründe yeni bir deneyim sunuyor.

Boldy: Bir Marketin Çok Ötesinde

Boldy, klasik market ürünlerinin yanı sıra, günün her anında tüketilebilecek yüzlerce taze, paketlenmiş, ısıtılmaya hazır öğünlük yemek çeşidi sunuyor. Tüm ürünler, bir yetişkinin bir öğünde tüketmesi gereken kalori ve tüketim değerleri göz önünde bulundurularak hazırlanıyor. Dünya ve geleneksel mutfakların yanı sıra vegan beslenme, sağlıklı beslenme, sıvı beslenme gibi farklı beslenme tercihleri için alternatifler de bulunabiliyor. Tüketiciler, dilerlerse bu ürünleri Boldy’nin içerisinde bulunan kafe bölümünde, mikrodalga alanında ısıtabiliyor ve yerinde tüketebiliyorlar. Boldy, fonksiyonel olduğu kadar da nitelikli ürün yelpazesini, zaman tasarrufu sağlayan pratik şekliyle ve ulaşılabilir fiyat politikasıyla sunuyor.

Boldy: 24 Mağazayla İlk Yılını Tamamladı ve 60'ın Üzerine Çıkmayı Hedefliyor

Boldy’nin Hedefi: 60’ın Üzerinde Mağaza

2023 yılının Eylül ayında yola çıkan Boldy, bugün 24 mağazası ile tüketicilere hizmet veriyor. Boldy’nin sene sonu hedefi ise 32 mağazaya ulaşmak. 2025 yılında ise, mağaza sayısını 60’ın üzerine çıkarmayı hedefliyor.

Boldy’de Özgürlüklere ve Zamana Saygı Var

Boldy’nin marka felsefesi, özgürlüklere ve zamana saygı üzerine kurulu. Yeni nesle uygun, dünyanın tatlarını kucaklayan, hızlı, pratik, hijyenik, temiz çözümler üreten, sosyal sorumluluklarına önem veren bir ideolojiye sahip. Kadın istihdamı, hayvanların korunması, çevre ve israf konularında sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Boldy’nin kuruluş felsefesinde bu dört temel alan bulunuyor.

Boldy Hazır Yemeklerinin Arkasında 30 Milyon Doları Aşan Bir Yatırım Var

Boldy’de tüketicilere sunulan ve şeflerin reçetesi ile hazırlanmış gurme lezzetlere sahip yemekler, Boldy’nin kendi tesislerinde üretiliyor. 30 milyon doları aşan bir yatırım sonucu kurulan tesisler, ülkemizde hızlı tüketim gastronomisini başlatıyor. Hızlı tüketim gastronomisi ile ilgili bilgi veren Sabri Gülel, Türkiye’de dışarıda yemek yeme alışkanlığının hızla geliştiğini belirtiyor. Avrupa’da ise ‘evde fast food’ olarak adlandırılan evde hızlı yemek yapma ve yeme alışkanlığı gelişti. İngiltere başta olmak üzere Avrupa’da, yıllar içerisinde ‘tüketime hazır’, ‘aç ye’, ‘ısıt ye’, ‘pişirmeye hazır’ ve ‘yarı pişmiş’ gibi kategoriler oluştu. Bizim ülkemizde de evde hızlı yemek yeme alışkanlığına marketlerin hizmet vermesi gerekiyor. Maalesef yemek hazırlamak uğruna büyük zaman kaybı, hatta porsiyonları ölçeklendirememe nedeniyle de malzeme ve para kaybı yaşıyoruz. Boldy buna bir son vermek adına ortaya çıktı.

Boldy’nin Kalite Anlayışı 30 Yıllık Deneyimin Yansıması

Boldy’de satılan hazır yemeklerin hazırlanma süreci ile ilgili bilgi veren Sabri Gülel, üretim kalitesi konusunda anlayışlarının üst düzeyde olduğunu vurguluyor. Geçtiğimiz yıllarda satışını gerçekleştirdikleri Kemal Kükrer markamızla da pekiştirdikleri bu kalite anlayışı ve deneyimleriyle hazır yemeklerini kendi tesislerinde üretiyorlar. Bu tesisler bir sanayi mutfağı değil, yüksek kapasiteli bir şef mutfağı. Tüm ürünler şefin elinin lezzetini taşıyan reçetelerle ürün üretiliyor. Tüketiciye yeni bir alışkanlık kazandıracaksak, taleplerine de geniş açıdan ve yüksek oranda cevap verebiliyor olmamız lazım. Biz de tüketicilerimizin evde yapacağı kadar lezzetli hatta daha lezzetli yemekler üretiyoruz. Evde yapacağından daha kaliteli malzemelerin kullanıldığı, evde yapacağından daha hijyenik ortamlarda yemeklerin yapıldığı, evde saklayacağı hammadde koşullarından daha iyi koşullarda hammaddenin saklandığı ve bunun denetlendiği bir sistem oluşturduk.

Boldy Yemek ve Market, “Nitelikli Alışveriş Makul Fiyat” sloganıyla, tüketicilere lezzetli ve sağlıklı hazır yemekleri bütçe dostu fiyatlarla sunarak market sektöründe yeni bir deneyim sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir