USD34,26
EURO37,43
JPY0,230400
RUB0,354100
GBP44,86
EURO/USD1,09
BIST8.730,81
GR. ALTIN2.924,02
BTC65.723,50
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. BOME Coin: %67 Düşüşten Sonra Yeniden Yükseliyor mu?

BOME Coin: %67 Düşüşten Sonra Yeniden Yükseliyor mu?

BOME Coin: Düşüşten Sonra Yeniden Yükseliyor mu?
BOME Coin: %67 Düşüşten Sonra Yeniden Yükseliyor mu?
service

Book of Meme (BOME) token, Solana ağının en popüler kripto paralarından biridir. Yılın başında BOME fiyatı hızlı bir şekilde artarak yatırımcılar için önemli kazançlar sağladı. Ancak kripto piyasasının yükselişten nötr bir konuma kaymasıyla beraber, heyecan ve artış zamanla azaldı. BOME Coin ATH’dan bu yana %67 düştükten sonra yerinden toparlanıyor.

BOME Coin Fiyatı Yükseliyor

Başlangıçtaki düşüş ve yatırımcı ilgisinin azalmasına rağmen, Book of Meme token son birkaç günde toparlandı. Bu toparlanma, kripto piyasasının tamamen yükseliş eğiliminde olmamasına rağmen daha dikkat çekici. BOME fiyatı, son 24 saat içinde %20 ve haftalık bazda %40 arttı ve token değeri 0.009413 dolara yükselerek 2 aylık en yüksek seviyesine ulaştı. Ayrıca piyasa değeri 651,17 milyon dolar ve işlem hacmi 481,58 milyon dolar olarak önemli ölçüde yükseldi. Yazı hazırlandığı sırada yükseliş devam ediyordu.

BOME Coin: Düşüşten Sonra Yeniden Yükseliyor mu?

BOME Coin: %67 Düşüşten Sonra Yeniden Yükseliyor mu?

Bu ani artış, BOME Coin’in Coinmarketcap’te trend olmasına neden oldu. BOME, en çok satın alınan meme coin’ler arasında yer alıyor ve bu popülaritesini koruyarak fiyat rallisine katkıda bulunuyor. Bitcoin $64,586’in 66 bin dolara ulaşması ve 70 bin dolara hedeflenmesi ile kripto piyasasında genel büyüme görülüyor. Küresel piyasa kapitalizasyonu %3 arttı ve işlem hacmi %60 yükseldi, bu da yatırımcı ilgisini gösteriyor.

Fiyat Artışının Sürdürülebilirliği

Birçok kripto para analisti Bitcoin fiyatının 67.000 dolardaki kırılma seviyesini aşması ve üzerinde kapanışlar görmesi halinde altcoinlerin genelinde benzer ralliler görebileceğimizi düşünüyor. BOME Coin burada iyi bir örnek olsa da henüz hikayenin sadece başlangıcı olabilir. Özellikle henüz boğa piyasalarıyla tanışmamış meme coinlerin önümüzdeki aylarda beklediğimiz senaryoyu yaşarsak çok daha büyük kazançlar elde etmesi mümkün. Bazı analistler BOME fiyatının 0.15 dolar gibi yeni bir zirveye ulaşabileceğini belirtiyor.

Book of Meme token, Solana ekosisteminde önemli bir yer tutuyor ve mevcut piyasa dinamikleri içinde dikkat çekici bir performans sergiliyor. Yatırımcıların potansiyel yükselişlere karşı temkinli olmakla birlikte, tokenin gelecek performansı piyasa trendlerine bağlı olarak şekillenebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir