USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.055,48
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Borsa İstanbul’da 10 Şirketten Hisse Geri Alımı

Borsa İstanbul’da 10 Şirketten Hisse Geri Alımı

Borsa İstanbul'da 10 Şirketten Hisse Geri Alımı
Borsa İstanbul'da 10 Şirketten Hisse Geri Alımı
service

Borsa İstanbul’da şirketlerin pay geri alım programı kapsamında yaptıkları hisse geri alımları 30 Eylül – 4 Ekim 2024 haftasında da devam etti. Birçok şirket, yatırımcılarına güven sinyali vererek kendi hisselerini geri almaya devam etti.

30 Eylül Pazartesi

Borsa İstanbul’da 30 Eylül günü Oba Makarnacılık, Tekfen Holding, Verusa Holding, Lokman Hekim, MHR Gayrimenkul, Investco Holding, Gedik Yatırım, Kervan Gıda ve Frigo-Pak gibi 10 şirket tarafından geri alım yapıldı.

Borsa İstanbul'da 10 Şirketten Hisse Geri Alımı

1 Ekim Salı

1 Ekim Salı günü ise Avrupakent Gayrimenkul, Oba Makarnacılık, Verusa Holding, Lokman Hekim, MHR Gayrimenkul, Gedik Yatırım, Kervan Gıda, Oylum Sınai Yatırımlar, İzdemir Enerji ve Frigo-Pak olmak üzere 11 şirket hisse geri alım programı kapsamında işlem gerçekleştirdi.

Borsa İstanbul'da 10 Şirketten Hisse Geri Alımı

2 Ekim Çarşamba

Borsa İstanbul’da 2 Ekim Çarşamba günü Avrupakent Gayrimenkul, Investco Holding, Verusa Holding, Lokman Hekim, MHR Gayrimenkul, Gedik Yatırım, Koza Altın, Kervan Gıda, Oylum Sınai Yatırımlar, Park Elektrik, İzdemir Enerji ve Oba Makarnacılık’ın da aralarında bulunduğu 12 şirket tarafından geri alım yapıldı.

3 Ekim Perşembe

3 Ekim Perşembe günü ise Türk Hava Yolları, Frigo-Pak, Verusa Holding, Lokman Hekim, Gedik Yatırım, Kervan Gıda, İzdemir Enerji ve Oba Makarnacılık gibi 8 şirket hisse geri alım programı kapsamında işlem gerçekleştirdi.

4 Ekim Cuma

Haftanın son işlem günü olan 4 Ekim Cuma günü ise Alarko Holding, Verusa Holding, Lokman Hekim, Gedik Yatırım ve Kervan Gıda şirketleri hisse geri alımında bulunan şirketler arasında yer aldı.

Hisse Geri Alımları Devam Ediyor

Borsa İstanbul’da şirketlerin pay geri alım programı kapsamında yaptıkları hisse geri alımları önümüzdeki haftalarda da devam edecek gibi görünüyor. Yatırımcılar, şirketlerin geri alım duyurularını yakından takip ediyor.

Sonuç olarak, 30 Eylül – 4 Ekim haftası Borsa İstanbul’da çok sayıda şirketin pay geri alım programı kapsamında işlem yaptığı bir hafta oldu. Hisse geri alımları, şirketlerin kendi hisselerine olan güvenini göstermesi ve yatırımcılar için olumlu bir sinyal olarak algılanıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir