USD34,10
EURO38,09
JPY0,238400
RUB0,369600
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
BTC63.249,78
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Borsa İstanbul’da 52 Şirketten Yeni İş İlişkisi

Borsa İstanbul’da 52 Şirketten Yeni İş İlişkisi

Borsa İstanbul'da 52 Şirketten Yeni İş İlişkisi
Borsa İstanbul'da 52 Şirketten Yeni İş İlişkisi
service

Borsa İstanbul’da 16-20 Eylül 2024 haftasında 52 şirket, yeni iş ilişkisi bildiriminde bulundu. Bu şirketler arasında Agrotech, Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri, Yiğit Akü, Aselsan ve Mia Teknoloji gibi önemli isimler yer alıyor.

## 16 Eylül Pazartesi

Haftanın ilk işlem gününde DCT Trading, Otto Holding, Efor Çay, Bahadır Kimya, Sanica Isı, MHR GYO, Bor Şeker, Ebebek, Ulusal Faktoring, Smartiks Yazılım, Enerya Enerji, Emlak Konut GYO, Peker GYO ve QNB Finansbank yeni iş ilişkisi açıklayan şirketler arasında öne çıktı.

Borsa İstanbul'da 52 Şirketten Yeni İş İlişkisi

## 17 Eylül Salı

Salı günü ise Agrotech, Birleşim Mühendislik, Girişim Elektrik, Ulusoy Un, Altınyağ Madencilik, Çelik Halat, Kiler Holding, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar, Ral Yatırım Holding ve Verusa Holding yeni iş ilişkileriyle gündeme geldi.

Borsa İstanbul'da 52 Şirketten Yeni İş İlişkisi

## 18 Eylül Çarşamba

Çarşamba günü Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri, Arçelik, Vakıfbank, Pera Yatırım Holding, Efor Çay, Kıraç Galvaniz, Gelecek Varlık Yönetimi, CEO Event Medya ve Servet GYO, yeni iş ilişkileriyle dikkat çeken şirketler oldu.

Borsa İstanbul'da 52 Şirketten Yeni İş İlişkisi

## 19 Eylül Perşembe

Perşembe günü Aksa Enerji, GÜR-SEL Turizm, Türk İlaç, Link Bilgisayar, Lydia Yeşil Enerji, Tera Yatırım, Akdeniz Yatırım Holding, Horoz Lojistik, Kıraç Galvaniz, PC İletişim ve Çuhadaroğlu Metal, yeni iş ilişkisi duyuran şirketler arasında yer aldı.

Borsa İstanbul'da 52 Şirketten Yeni İş İlişkisi

## 20 Eylül Cuma ## Borsa İstanbul’da 52 Şirketten Yeni İş İlişkisi

Haftanın son işlem gününde ise Yiğit Akü, Pasifik Teknoloji, Aselsan, Onur Yüksek Teknoloji, Mia Teknoloji, Oncosem, Kıraç Galvaniz, Ebebek, Pera Yatırım Holding, Özsu Balık, Pardus Girişim, Ülker Bisküvi ve Akenerji, yeni iş ilişkisi açıklayan şirketler oldular.

Borsa İstanbul’da 52 şirketin yeni iş ilişkisi bildiriminde bulunması, piyasalarda hareketliliğin ve büyüme beklentilerinin yüksek olduğunu gösteriyor. Yatırımcılar, bu gelişmeleri yakından takip ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir