USD34,29
EURO36,99
JPY0,224900
RUB0,357200
GBP44,34
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN2.993,01
BTC65.594,35
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Borsa İstanbul’dan Safkar İçin Tedbir Kararı

Borsa İstanbul’dan Safkar İçin Tedbir Kararı

Borsa İstanbul'dan Safkar İçin Tedbir Kararı
Borsa İstanbul'dan Safkar İçin Tedbir Kararı
service

Borsa İstanbul, Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tesisleri İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SAFKR) payları için önemli bir tedbir kararı aldı.

Halka Açık Şirket Haberleri

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirime göre, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında Safkar hisseleri 24 Ekim 2024 tarihinden 22 Kasım 2024 tarihine kadar kredili işlemlere konu edilemeyecek. Bu karar, hisselerdeki volatiliteyi kontrol altına almak amacıyla alındı.

Borsa İstanbul'dan Safkar İçin Tedbir Kararı

VBTS Tedbirleri ve İşlem Esasları

VBTS kapsamında getirilen tedbirler, hissenin işlem gördüğü pazarın veya platformun işlem kurallarından bağımsız olarak değerlendirilir. Bu nedenle, VBTS tedbirleri, diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder. Yatırımcıların bu hususu dikkate alarak hareket etmeleri önemlidir.

Borsa İstanbul'dan Safkar İçin Tedbir Kararı

Borsa İstanbul tarafından Safkar hisseleri için alınan tedbir kararı, piyasalarda yakından takip ediliyor. Gelişmeler ve detaylar önümüzdeki günlerde daha netlik kazanacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir