USD34,27
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,357700
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.003,22
BTC67.382,64
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Borusan Cat Kazakistan’da 25 Yıldır Başarı Hikayesi Yazıyor

Borusan Cat Kazakistan’da 25 Yıldır Başarı Hikayesi Yazıyor

Borusan Cat Kazakistan'da 25 Yıldır Başarı Hikayesi Yazıyor
Borusan Cat Kazakistan'da 25 Yıldır Başarı Hikayesi Yazıyor
service

Borusan Grubu şirketlerinden Borusan Cat, Kazakistan operasyonlarının 25. yılını kutladı.

Borusan Cat Kazakistan’da 25 Yıl

Borusan Cat, Kazakistan’daki Revizyon Merkezi’nde düzenlenen özel bir etkinlikle Kazakistan operasyonlarının 25. yılını kutladı. Etkinlik, Borusan Cat İcra Kurulu Başkanı Özgür Günaydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Etkinliğe Borusan Cat ve Caterpillar üst düzey yöneticilerinin yanı sıra müşterileri ve iş ortakları katıldı.

Borusan Cat Kazakistan'da 25 Yıldır Başarı Hikayesi Yazıyor

Borusan Cat’in Başarı Hikayesi

Borusan Cat, Kazakistan’da 1999’dan bu yana faaliyet gösteriyor. Şirket, 25 yıldır büyüme yolculuğunu sürdürüyor ve bugün 1500 çalışanı ve 22’den fazla lokasyonda müşterilerine hizmet veriyor. Etkinlikte, Borusan Cat’in 25 yıldaki başarılarının anlatıldığı bir film gösterimi yapıldı.

Borusan Cat Kazakistan'da 25 Yıldır Başarı Hikayesi Yazıyor

Geleceğe Yönelik Hedefler

Özgür Günaydın, Borusan Cat’in Kazakistan’daki hedefinin, yenilikçi çözümlerle bölgeye değer katmak ve müşterilere en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Günaydın, Karağandı Revizyon Merkezi’nin Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerindeki en büyük revizyon merkezi olduğunu ve dünyadaki 300 Revizyon Merkezi arasında sertifikalı 16 tesisten biri olduğunu belirtti.

Dijital Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik

Borusan Cat, müşterilerine daha hızlı çözümler sunmak için dijital olanakları kullanıyor ve işlerini interaktif bir modele dönüştürüyor. Şirket, Kazakistan’daki tüm müşterilerine hem sahada hem de çevrimiçi platformlarda destek sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Caterpillar’dan Destek

Caterpillar Madencilik Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Janpeter Bekkering, Borusan Cat’in Kazakistan’daki faaliyetlerine başladığı günden bu yana müşterilerine mükemmel bir deneyim sunduğunu söyledi. Bekkering, Borusan Cat ile bu önemli dönüm noktasını kutlamaktan gurur duyduğunu belirtti.

Borusan Cat Kazakistan’ın Hedefleri

Borusan Cat Kazakistan Ülke Lideri Aman Shakenov, şirketin çalışanlarının çalışma koşullarına, güvenliğine ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin desteklenmesine odaklandığını söyledi. Shakenov, sürdürülebilirlik, döngüsel ekonomi ve çevre tasarrufunun destekçisi olduklarını belirtti.

Borusan Cat, Kazakistan’da 25 yılını kutlarken, gelecekte de bölgede büyümeye ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmeyi hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir