USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.104,38
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. BOTAŞ’ta Yeni Genel Müdür: Fidan Asaleten Atandı

BOTAŞ’ta Yeni Genel Müdür: Fidan Asaleten Atandı

BOTAŞ'ta Yeni Genel Müdür: Fidan Asaleten Atandı
BOTAŞ'ta Yeni Genel Müdür: Fidan Asaleten Atandı
service

BOTAŞ’ta önemli bir atama gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, BOTAŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Fidan’ın asaleten atanması Resmi Gazete’de yayımlandı.

Fidan, BOTAŞ’ın Yeni Lideri

Fidan, daha önce BOTAŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini vekaleten yürütüyordu. Uzun yıllardır BOTAŞ’ta farklı kademelerde görev alan Fidan, şimdi de kurumun başına geçti.

BOTAŞ'ta Yeni Genel Müdür: Fidan Asaleten Atandı

Fidan’ın Eğitim ve Deneyimi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Fidan, yüksek lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Teorisi alanında tamamladı. Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nden Uluslararası İlişkiler konusunda da uzmanlığı bulunuyor.

BOTAŞ'ta Yeni Genel Müdür: Fidan Asaleten Atandı

Fidan’ın BOTAŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına asaleten atanması, kurumun geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Fidan’ın deneyimi ve uzmanlığı, BOTAŞ’ın enerji sektöründeki rolünü güçlendirmesi ve Türkiye’nin enerji politikalarına önemli katkılar yapması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir