USD34,06
EURO38,06
JPY0,240300
RUB0,370100
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.834,24
BTC62.972,31
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Boyner Grup, 10 Yıldır 160’tan Fazla Kadını ‘İyi İşler’ Projesi İle Destekliyor!

Boyner Grup, 10 Yıldır 160’tan Fazla Kadını ‘İyi İşler’ Projesi İle Destekliyor!

Boyner Grup, 10 Yıldır 160'tan Fazla Kadını 'İyi İşler' Projesi İle Destekliyor!
Boyner Grup, 10 Yıldır 160'tan Fazla Kadını 'İyi İşler' Projesi İle Destekliyor!
service

Boyner Grup ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğiyle yürütülen ‘İyi İşler’ projesi, kadın girişimcileri güçlendirmek ve işlerini büyütmelerini desteklemek amacıyla 10. yılını kutluyor.

Kadın Girişimciler Güçleniyor

2015’ten beri devam eden ‘İyi İşler’ projesi, dünya çapında takdir topladı ve kadın girişimcilere sağladığı ekonomik ve sosyal faydalarıyla dikkat çekiyor. Proje, Birleşmiş Milletler Kadınların Güçlenmesi Prensipleri Toplantısı’nda örnek program olarak gösterildi ve Dünya Bankası’nın küresel ‘SheWorks’ raporunda iyi bir örnek olarak yer aldı. 10. yılda da hedef, daha fazla kadın girişimciyi destekleyerek istihdam ve ekonomiye katkı sağlamak.

Boyner Grup, 10 Yıldır 160'tan Fazla Kadını 'İyi İşler' Projesi İle Destekliyor!

‘İyi İşler’ Projesi: Kadın Girişimciler İçin Kapsamlı Eğitim ve Destek

Tekstil, hazır giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar sektörlerinde faaliyet gösteren kadın girişimciler ve tedarikçilere sürdürülebilir iş modelleri ile işletme kapasitelerini artırmak için yol gösteren ‘İyi İşler’ projesi, iletişim, stratejik planlama, büyüme ve yeni yatırımlar için finans kaynakları gibi 21 farklı konuda 9 haftalık eğitim veriyor. Bugüne kadar 100 eğitmenle 500 saate yakın eğitimlerin verildiği projeyi tamamlayan kadın girişimciler, Boyner Grup’un online kanallarından da faydalanarak milyonlarca müşteriye ulaşıyor.

Boyner Grup, 10 Yıldır 160'tan Fazla Kadını 'İyi İşler' Projesi İle Destekliyor!

Boyner Grup: ‘Kadınlarla birlikte ‘İyi İşler’ yapıyoruz’

Boyner Grup İcra Kurulu Üyesi Elif Ateşok Şatıroğlu, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamanın ilk koşulunun kadınların da ekonomik sisteme dahil edilmesi olduğunu belirterek ‘İyi İşler’ projesi ile kadın girişimcileri desteklemeyi bir sorumluluk olarak gördüklerini vurguluyor. Şimdiye kadar 160’tan fazla kadın girişimciyi mezun eden proje, her bir kadın girişimcinin kendi çevresinde bir istihdam ekosistemi yaratmasına ve 1800’den fazla kişiye istihdam sağlamasına yardımcı oluyor.

KAGİDER Başkanı: ‘Kadın Girişimcilerle Ekonomiye Güç Katıyoruz’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, ‘İyi İşler’ projesinin kadın girişimcilerin iş dünyasında daha güçlü bir şekilde yer almasını, ekonomik bağımsızlıklarını kazanmalarını ve fırsat eşitliğini desteklemelerini sağlamak için önemli adımlar attığını belirtiyor. ‘İyi İşler’ projesi yalnızca kadın girişimcilerin kişisel ve profesyonel gelişimini desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda Türkiye’nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına da katkıda bulunuyor.

Boyner Grup, ‘İyi İşler’ projesiyle kadınlara yalnız yürümek zorunda olmadıklarını göstererek, onların çevresindeki kadınlara da cesaret vermeyi hedefliyor. Bu proje ile kadınların sadece kendi hayatlarını değil, çevresini de olumlu bir şekilde etkilemeye devam edeceğine inanılıyor. ‘İyi İşler’ projesinin 10. yılında, kadın girişimcilerin başarılı hikayeleri ve yaratıcı çözümleriyle daha da ileriye taşınması planlanıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir