USD34,26
EURO37,02
JPY0,226300
RUB0,357900
GBP44,56
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.024,31
BTC67.080,45
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. BRICS Zirvesi: Erdoğan, Putin ile Görüşecek

BRICS Zirvesi: Erdoğan, Putin ile Görüşecek

BRICS Zirvesi: Erdoğan, Putin ile Görüşecek
BRICS Zirvesi: Erdoğan, Putin ile Görüşecek
service

BRICS Zirvesi’nin 23 Ekim’de Rusya’da yapılması planlanan toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşecek. Erdoğan’ın zirveye katılımının yanı sıra resmi resepsiyon ve karşılama törenine de iştirak etmesi planlanıyor.

Erdoğan, BRICS Zirvesi’nde Putin ile Görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Ekim’de Rusya’ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nde düzenlenecek BRICS Zirvesi’ne katılacak. Zirvede Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek ve görüşmelerde bulunması bekleniyor. Erdoğan ayrıca, karşılama töreni ve resmi resepsiyona da iştirak edecek. Zirve, Rusya’nın Kazan kentinde gerçekleştirilecek.

BRICS Zirvesi: Erdoğan, Putin ile Görüşecek

CHP Genel Başkanı Özel, Diyarbakır’da Yoğun Bir Programda

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Ekim’de Diyarbakır’da yoğun bir programda olacak. Özel, sabah saatlerinde kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelecek. Gün boyunca Valiliği, esnafı ve işçi ve iş insanlarını ziyaret edecek. Ayrıca, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, il başkanlığı ve Belediyeye ziyaretlerde bulunacak. Özel’in günü Kent Konseyi Toplantısı’na katılarak sona erecek.

BRICS Zirvesi: Erdoğan, Putin ile Görüşecek

Erdoğan’ın BRICS Zirvesi’ndeki katılımı, Türkiye’nin küresel siyasetteki rolü ve Rusya ile ilişkileri açısından önemli bir gösterge olarak kabul ediliyor. Özel’in Diyarbakır’daki yoğun programı ise partisiyle seçmenleri arasında köprü kurma amacını taşıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir