USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.417,08
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. BrilliantCrypto: Oyuncular İçin Mobil Uygulama Başlattı – 3.000’den Fazla NFT Satışı

BrilliantCrypto: Oyuncular İçin Mobil Uygulama Başlattı – 3.000’den Fazla NFT Satışı

BrilliantCrypto: Oyuncular İçin Mobil Uygulama Başlattı - 3.000'den Fazla NFT Satışı
BrilliantCrypto: Oyuncular İçin Mobil Uygulama Başlattı - 3.000'den Fazla NFT Satışı
service

BrilliantCrypto Inc., blok zinciri oyununun mobil sürümünü hem iOS hem de Android platformlarında başlattığını duyurdu. Oyuncuların NFT kazmaları ücretsiz olarak ödünç almalarına ve oynayarak BRIL tokenleri kazanmalarına olanak sağlayan iOS sürümü, Scholar’lar için tasarlanmıştır. Oyunun tam sürümü de şimdi Android’de mevcut olup, oyunun erişilebilirliğini birden fazla platformda daha da genişletiyor.

BrilliantCrypto, Mobilde Oyun Erişilebilirliğini Genişletiyor

BrilliantCrypto, oyuncuların dijital değerli taşları bulmak için sanal madenleri keşfe çıktığı bir madencilik oyunudur. Katılımcılar, oyunun yerel kripto para birimi olan $BRIL tokenleri ile ödüllendirilir. Polygon blok zinciri üzerinde çıkarılan BRIL tokeni, NFT kazması satın almak, yükseltmek ve onarmak, ayrıca oyun içi pazarda Değerli Taşlar (NFT’ler) almak ve satmak için kullanılır ve oyun deneyiminizi en üst seviyeye çıkarır. Oyunda bir burs sistemi bulunur, bu sistem oyuncuların Sahiplerden NFT kazması ödünç almasını ve elde edilen kârı paylaşmasını sağlar. Bu mekanizma sayesinde oyun ekosistemine giriş kolaylaşır ve topluluk içinde ekonomik sinerji yaratır. BrilliantCrypto, oyuncuların katılımını ve becerilerini ödüllendiren Oyna-Kazan modelini benimsiyor.

BrilliantCrypto: Oyuncular İçin Mobil Uygulama Başlattı - 3.000'den Fazla NFT Satışı

BrilliantCrypto: Oyuncular İçin Mobil Uygulama Başlattı

PC’deki başarısının ardından Android ve iOS’ta mobil cihazlar için de sunulan bu oyun, oyuncuların kişisel bilgisayarlarını kullanmadan oyuna erişmelerini sağlar.

BrilliantCrypto: Oyuncular İçin Mobil Uygulama Başlattı - 3.000'den Fazla NFT Satışı

BrilliantCrypto, İlk Başarısının Ardından Küresel Olarak Genişlemeyi Planlıyor

Haziran 2024’te Japonya’da piyasaya sürülmesinin ardından, BrilliantCrypto artık faaliyetlerini Avrupa, Güney Amerika ve Güneydoğu Asya’da genişletiyor. Şirket, oyunun Avrupa ve Güney Amerika’da dağıtımı ve tanıtımı için Fransız şirketi Crypto Blockchain Industries (CBI) ile ortaklık kurdu. Ayrıca BrilliantCrypto, Güneydoğu Asya’da da ortaklıklar kurdu: VirtualsGG, Filipinler ve Endonezya’da resmi ortağı oldu. Orient Dragon, Vietnam’da resmi ortağı oldu. BrilliantCrypto’nun Japonya’daki ilk başarısı rakamlara şu şekilde yansıdı: Bir hafta içinde 3.000’den fazla Değerli Taş işlemi yapıldı. Bir ay içinde 10.000’den fazla Değerli Taş takası yapıldı. Günlük ortalama 10.000 aktif kullanıcıya sahip. Coincheck’te 212 milyon ABD Doları tutarında bağış ve 79.400’ün üzerinde katılımcı yatırımcı ile rekor bir IEO.

BrilliantCrypto: Oyuncular İçin Mobil Uygulama Başlattı - 3.000'den Fazla NFT Satışı

BrilliantCrypto Inc. Hakkında

Açıklamalara göre BrilliantCrypto Inc., COLOPL Inc.’in bir yan kuruluşu olup yenilikçi blok zinciri oyunları geliştiriyor. 9 Kasım 2022’de kurulan şirket, COLOPL’nin video oyunlarındaki uzmanlığını blok zinciri teknolojileriyle buluşturarak benzersiz oyun deneyimleri yaratıyor. BrilliantCrypto uluslararası olarak büyümeye devam etmeyi planlıyor ve Eylül ayında Brezilya’da Bit2Me’de ve diğer Güney Amerika ülkelerinde, Güneydoğu Asya’da ve Avrupa’da token listelemeleri yapmayı planlanıyor. Şirket, oyun deneyimini zenginleştirmek ve kullanıcı katılımını sürdürmek için yeni özellikler geliştirmek üzerinde de çalışıyor. BrilliantCrypto’nun iş modeli, Bitcoin’in “İş Kanıtı”ndan (Proof of Work) ilham alan “Oyun Kanıtı” (Proof of Gaming) konseptine dayanıyor. Oyuncular, Değerli Taşları çıkararak ve bunları takas ederek ekonomik değer yaratıyor ve böylece oyun ekosistemine katkıda bulunuyorlar. Çok sayıda oyuncu kitlesine ulaşabilmek adına BrilliantCrypto, arayüzünü İngilizce, İspanyolca, Portekizce, Fransızca ve Almanca dahil pek çok dilde sunuyor. Ayrıca, şirketin topluluk sitesi BrilliantCrypto Community, bu dillere ek olarak Türkçe dil desteğine de sahip.

BrilliantCrypto, oyuncuların dijital değerli taşları bulmak için sanal madenleri keşfe çıktığı bir madencilik oyunudur. Oyuncuların katılımını ve becerilerini ödüllendiren Oyna-Kazan modelini benimseyen BrilliantCrypto, mobil sürümle oyunculara daha geniş bir erişim imkanı sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir