USD34,10
EURO38,09
JPY0,238400
RUB0,369600
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
BTC63.081,86
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. BSH Türkiye’nin Yeni İnovasyon Merkezi: 5 Proje ve 3 Eğitim Kategorisi

BSH Türkiye’nin Yeni İnovasyon Merkezi: 5 Proje ve 3 Eğitim Kategorisi

BSH Türkiye'nin Yeni İnovasyon Merkezi: 5 Proje ve 3 Eğitim Kategorisi
BSH Türkiye'nin Yeni İnovasyon Merkezi: 5 Proje ve 3 Eğitim Kategorisi
service

BSH Ev Aletleri Türkiye, dijital dönüşüm yolculuğunda önemli bir adım daha atarak “Future Lab” inovasyon merkezini hayata geçirdi. Laboratuvar, dijital dönüşüm ekibi önderliğinde, çalışanlara yeni yetkinlikler sağlayarak BSH’nin kendi dijital dönüşüm çözümlerini üretmesini sağlayacak.

Geleceğin Teknolojileriyle Donatılmış Laboratuvar


BSH’nin Çerkezköy yerleşkesinde bulunan laboratuvarda, 5G yazılım ve donanım teknolojileri, bilişim ve operasyonel teknoloji (IT/OT) bağlantıları için Programlanabilir Mantıksal Denetleyici (PLC) Programlama, Endüstriyel Edge donanım kabinleri, Veri Denetimi ve Gözetimi için Süpervizör Kontrolü (SCADA) Sistemleri, enerji analizörleri, sensör teknolojileri, kamera teknolojileri, enerji yönetim sistemleri, kodsuz analitik sistemleri ve bütünleşik operasyon yönetimi (UNS) teknolojileri gibi birçok ileri teknoloji ve sistemi ile çalışmalar yürütülüyor.
BSH Türkiye'nin Yeni İnovasyon Merkezi: 5 Proje ve 3 Eğitim Kategorisi

BSH Future Lab: Dijital Dönüşümün Kalbi


Future Lab, şirketin teknolojik yeniliklere adapte olma hızını artırırken, çalışanların dijital yetkinliklerini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. Bu amaçla tüm BSH çalışanlarına yönelik üç ana kategoride eğitim programları sunuluyor: Mühendisler için teknik eğitimler, müdürler için sistem odaklı eğitimler ve üst düzey yöneticiler için dijital liderlik eğitimleri.
BSH Türkiye'nin Yeni İnovasyon Merkezi: 5 Proje ve 3 Eğitim Kategorisi

5 Başarılı Proje ve Yeni Çözümler


Future Lab’de daha önce başarıyla yürütülen Copilot çalışmaları ve üretici yapay zeka (GenAI) ile yapılan PLC Programlama, uçtan uca izlenebilirlik uygulamaları bulunuyor. Farklı bölümlerden katılan çalışanlarla bugüne kadar yalın üretim ve sürdürülebilirlik dijital omurga sistemleri, endüstriyel edge uygulaması ile plastik enjeksiyon makinalarında anomali tespiti ve önleyici bakım uygulamaları, 5G ile depo ve iç lojistik yönetimi gibi 5 proje hayata geçirildi.
BSH Türkiye'nin Yeni İnovasyon Merkezi: 5 Proje ve 3 Eğitim Kategorisi

İş Birlikleri ve Akademik Ortaklıklar


Future Lab, girişimciler ve teknoloji şirketleri ile dinamik iş birlikleri sağlarken, aynı zamanda akademik kurumlarla güçlü iş birliği fırsatları sunuyor. Bu iş birlikleri, akademik araştırmalarla pratik endüstri uygulamaları arasında köprü kurarak eğitim ve uygulamalı deneyim imkanı tanıyor.

BSH Türkiye, “Future Lab” ile dijital dönüşüm yolculuğunda yeni bir adım atarken, çalışanlarına yeni yetkinlikler kazandırıyor ve kendi dijital dönüşüm çözümlerini üretiyor. Laboratuvar, Türkiye’den çıkan uygulamaların BSH global çözümleri içerisinde yer almasını sağlayarak, şirketin inovasyon ve dijital dönüşüm hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir