USD34,26
EURO37,40
JPY0,229000
RUB0,358500
GBP44,76
EURO/USD1,09
BIST8.699,19
GR. ALTIN2.917,07
BTC65.915,56
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. BTC Halving Öncesi 200x Potansiyeli: En İyi Meme Coinler

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyeli: En İyi Meme Coinler

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyeli: En İyi Meme Coinler
BTC Halving Öncesi 200x Potansiyeli: En İyi Meme Coinler
service

2023’ün son çeyreğinde yeniden yükselişe geçen kripto para piyasasında, 300’den fazla meme coin işlem görüyor. Bitcoin Halving’in yaklaşmasıyla birlikte yatırımcılar, bu meme coinlerin potansiyel olarak büyük bir büyüme yaşayabileceğini düşünüyor. Teknik göstergeler, faiz politikaları ve makro faktörler göz önünde bulundurularak Bitcoin Halving öncesi yüksek potansiyel gösterebilecek 5 meme coin’i inceledik.

Bonk (BONK) Meme Coin

Solana tabanlı bir meme coin olan BONK, SHIB ve DOGE gibi rakiplerini geride bırakarak önemli bir fiyat artışı yaşadı. Aralık 2022’de piyasaya sürülen BONK, 48 saat içinde SOL token fiyatında %34’lük bir artışa neden oldu. Kripto topluluğu tarafından yoğun ilgi gördü ve geçtiğimiz haftalarda Binance’te listelenmesinin ardından fiyatı şaşırtıcı bir şekilde yükseldi. BONK’un fiyatının, BTC Halving ile birlikte daha da büyüme potansiyeli taşıdığı düşünülüyor.

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyeli: En İyi Meme Coinler

Milady Meme Coin (LADYS)

Milady NFT koleksiyonunu temel alan LADYS, Tesla ve X’in sahibi Elon Musk’ın Milady meme’ini paylaşmasıyla büyük bir popülerlik kazandı. Ardından gelen %10.000’lik bir boğa rallisi ile fiyatı yükselen Milady Meme Coin, bugün 0,000782 dolardan işlem görüyor. Son bir ayda fiyatı %300’den fazla artan Milady Meme Coin’in fiyat tahmininde şu anki duygu iyimser ve Korku & Açgözlülük Endeksi 67’i (Açgözlülük) gösteriyor. Bu da yatırımcıların coine olan ilgisinin arttığının bir kanıtı.

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyeli: En İyi Meme Coinler

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Token

BTC Halving, dolaşımdaki BTC sayısını azaltacak ve madenciliği zorlaştıracak. Bitcoin madenciliğini kolaylaştıran bir seçenek olarak ön satışa sunulan BTCMTX token, halving öncesi alınabilecek düşük fiyatlı varlıklardan biri. Şu anda 0,0124 dolardan satılan BTCMTX, minimum teknik bilgiyle sıradan insanların BTC madenciliğine katılmasına imkân sağlıyor. Ayrıca çevreci ve güvenli yönüyle yatırımcıların ilgisini çeken Bitcoin Minetrix; üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldırıyor.

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyeli: En İyi Meme Coinler

Turbo Token

Yapay zekanın yeteneklerinden ilham alarak geliştirilen Turbo Token, mütevazı başlangıcından bu yana önemli ölçüde gelişti. Bugün, yapay zekanın sağlayabileceği yaratıcı gücün kanıtı olan token, kripto para dünyasını yeniden şekillendirme potansiyeli sergiliyor. Turbo Token için en yüksek fiyat 6 Mayıs 2023’te tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.003041 dolara ulaştı. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana, gözlenen en düşük fiyat 0.00006520 dolar oldu ve Turbo Token fiyat tahmini için şu anki duygu pozitif.

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyeli: En İyi Meme Coinler

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu blok zinciri ekosistemi, Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokenı olan SHIB’nin etrafında dönmektedir. Ticaret teşviki taşıyan SHIB tokeninin yanı sıra ekosistem iki dijital varlık daha içermektedir. Yönetişim katmanını kolaylaştırmak için Bone ShibaSwap (BONE) sınırlandırılmış token arzı için Doge Killer (LEASH) hizmet vermektedir. Dolaşımdaki Shiba Inu arzı şu anda maksimum 589.74 trilyon SHIB arzından 589.33 trilyon SHIB’dir. Shiba Inu, piyasa değeri açısından şu anda Ethereum (ERC20) tokenları sektöründe 5. sırada ve meme coinleri sektöründe 2. sırada yer almaktadır.

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyeli: En İyi Meme Coinler

Sonuç olarak, kripto para piyasası değişken ve öngörülemez bir yapıya sahip olduğu bilinmektedir. Her ne kadar bu meme varlıkların teknik göstergelere dayalı tahminleri iyimserliğini korusa da büyüme sonuçları büyük ölçüde arz ve talebi etkileyen temel unsurlara bağlı olacaktır. Bu nedenle yatırımcılar, herhangi bir yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını ve teknik analizlerini yapmalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir