USD34,18
EURO37,87
JPY0,238700
RUB0,356700
GBP45,48
EURO/USD1,11
BIST9.351,22
GR. ALTIN2.923,42
BTC61.018,88
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. BTC Halving Öncesi 200x Potansiyelli En İyi Meme Coinler

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyelli En İyi Meme Coinler

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyelli En İyi Meme Coinler
BTC Halving Öncesi 200x Potansiyelli En İyi Meme Coinler
service

Bitcoin halving’e yaklaşırken, kripto para piyasası heyecanla hareketleniyor. 300’den fazla meme coin işlem görürken, yatırımcılar yüksek potansiyelli meme coinlere yöneliyor. Özellikle 200x potansiyelli meme coinler, halving öncesi yatırımcılar için cazip bir seçenek haline geldi. Teknik göstergeler ve piyasa analizi dikkate alındığında, Bitcoin halving öncesi dikkat çeken 5 meme coin’i inceledik.

Bonk (BONK) Meme Coin: Solana’nın Yükselen Yıldızı

Solana tabanlı bir meme coin olan BONK, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. SHIB ve DOGE gibi rakiplerini geride bırakarak önemli bir fiyat artışı yaşadı. Aralık 2022’de piyasaya sürülen BONK, 48 saat içinde SOL token fiyatında %34’lük bir artışa neden oldu. Binance’de listelenmesinin ardından fiyatında gözle görülür bir yükseliş yaşandı. BONK’un geliştirme hedefi, Solana tabanlı merkezi olmayan borsalarda likiditeyi artırmak ve merkezi olmayan uygulamalarda kullanılmak üzere bir topluluk jetonu oluşturmaktı. Geçtiğimiz ay %600’den fazla fiyat artışı gösteren BONK, büyüme potansiyeliyle dikkat çekiyor. Ancak meme coin özelliği nedeniyle sosyal medya trendlerinden ve yatırımcı duyarlılığından etkilenebileceği unutulmamalı.

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyelli En İyi Meme Coinler

Milady Meme Coin (LADYS): Elon Musk Etkisi

Milady NFT koleksiyonunu temel alan LADYS, Elon Musk’ın Milady meme’ini paylaşmasıyla büyük bir popülerlik kazandı. Ardından gelen %10.000’lik bir boğa rallisiyle fiyatı yükselen LADYS, bugün 0,000782 dolardan işlem görüyor. Son bir ayda fiyatı %300’den fazla artan LADYS’nin fiyat tahmininde şu anki duygu iyimser. Korku & Açgözlülük Endeksi 67’yi (Açgözlülük) gösteriyor, bu da yatırımcının coine olan ilgisinin arttığının bir kanıtı.

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyelli En İyi Meme Coinler

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Token: BTC Madenciliği Kolaylaşıyor

BTCMTX token, Bitcoin halving’in etkilerini azaltmayı hedefliyor. Minimum teknik bilgiyle sıradan insanların BTC madenciliğine katılmasını sağlayan BTCMTX, çevreci ve güvenli yönüyle dikkat çekiyor. Ayrıca üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldırarak yatırımcılara güven veriyor. Ön satışa başladığından bu yana X platformunda 5,6 milyon dolar birikim toplandığını açıklayan Bitcoin Minetrix, BTC ile yüksek bir korelasyona sahip olduğu için 2024 yılında BTC yarılanması gibi önemli olayların etkisiyle daha fazla ilgi çekeceği tahmin ediliyor.

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyelli En İyi Meme Coinler

Turbo Token: Yapay Zeka Destekli Meme Coin

Yapay zekânın yeteneklerinden ilham alan Turbo Token, mütevazı başlangıcından bu yana önemli ölçüde gelişti. Bugün, yapay zekanın sağlayabileceği yaratıcı gücün kanıtı olan token, kripto para dünyasını yeniden şekillendirme potansiyeli sergiliyor. Turbo Token’in fiyatı geçtiğimiz aydan bu yana %400’den fazla yükseldi. Yükselme potansiyeli yüksek varlıklar arasında ele alınan Turbo’nun Korku ve Açgözlülük endeksi 67 seviyesinde, bu da tokene ilginin sürdüğünü gösteriyor.

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyelli En İyi Meme Coinler

Shiba Inu (SHIB): Kripto Ekosistemi

Shiba Inu blok zinciri ekosistemi, Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokenı olan SHIB’nin etrafında dönmektedir. Ticaret teşviki taşıyan SHIB tokeninin yanı sıra ekosistem iki dijital varlık daha içermektedir. Yönetişim katmanını kolaylaştırmak için Bone ShibaSwap (BONE) sınırlandırılmış token arzı için Doge Killer (LEASH) hizmet vermektedir. Dolaşımdaki Shiba Inu arzı şu anda maksimum 589.74 trilyon SHIB arzından 589.33 trilyon SHIB’dir. Shiba Inu, piyasa değeri açısından şu anda Ethereum (ERC20) tokenları sektöründe 5. sırada ve meme coinleri sektöründe 2. sırada yer almaktadır.

BTC Halving Öncesi 200x Potansiyelli En İyi Meme Coinler

Bitcoin halving öncesi meme coinlerin geleceği hakkında kesin bir öngörüde bulunmak mümkün değil. Her ne kadar bu meme varlıkların teknik göstergelere dayalı tahminleri iyimserliğini korusa da büyüme sonuçları büyük ölçüde arz ve talebi etkileyen temel unsurlara bağlı olacaktır. Yatırımcılar, herhangi bir yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını ve teknik analizlerini yapmalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir