USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.065,72
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çanakkale’de Yeni Bir Dönem Başlıyor! Bayraktar’dan Yüzen Üretim Platformu Açıklaması

Çanakkale’de Yeni Bir Dönem Başlıyor! Bayraktar’dan Yüzen Üretim Platformu Açıklaması

Çanakkale'de Yeni Bir Dönem Başlıyor! Bayraktar'dan Yüzen Üretim Platformu Açıklaması
Çanakkale'de Yeni Bir Dönem Başlıyor! Bayraktar'dan Yüzen Üretim Platformu Açıklaması
service

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir’in Çanakkale’deki açıklamaları, ülkemizin savunma sanayisindeki gelişmelere dair önemli ipuçları veriyor. Demir, Çanakkale’de ziyaret ettiği yüzen üretim platformu hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Yüzen Üretim Platformu Projesi

Çanakkale’de yapımı devam eden yüzen üretim platformu projesi, Türk savunma sanayisinin geleceği için kritik bir adım olarak değerlendiriliyor. Platform, savunma sanayisinde yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor.

Çanakkale'de Yeni Bir Dönem Başlıyor! Bayraktar'dan Yüzen Üretim Platformu Açıklaması

Bayraktar’ın Açıklamaları

Bayraktar, Çanakkale’deki platformun inşasının son aşamasına gelindiğini ve kısa süre içerisinde hizmete gireceğini söyledi. Platformun, ülkemizin savunma sanayisinin ihtiyaç duyduğu önemli bir katkı sağlayacağı belirtiliyor.

Çanakkale’de Yeni Bir Dönem

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Çanakkale’deki ziyaretinin ardından yaptığı açıklamalarda, ülkemizin savunma sanayisinin gelişmesi için önemli adımlar attığını vurguladı. Yeni yatırımlar ve projelerle Türk savunma sanayisinin geleceği için umutlu olduklarını söyledi.

Çanakkale’de inşa edilen yüzen üretim platformu, Türk savunma sanayisinin geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bayraktar’ın açıklamaları, platformun kısa süre içerisinde hizmete gireceğini ve ülkemizin savunma sanayisinin ihtiyaç duyduğu önemli bir katkı sağlayacağını gösteriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir