USD34,24
EURO37,31
JPY0,229800
RUB0,353000
GBP44,83
EURO/USD1,09
BIST8.860,30
GR. ALTIN2.931,90
BTC66.767,04
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Canary Capital, Litecoin için ETF Başvurusu Yaptı: Altcoin Fiyatı Zıpladı!

Canary Capital, Litecoin için ETF Başvurusu Yaptı: Altcoin Fiyatı Zıpladı!

Canary Capital, Litecoin için ETF Başvurusu Yaptı: Altcoin Fiyatı Zıpladı!
Canary Capital, Litecoin için ETF Başvurusu Yaptı: Altcoin Fiyatı Zıpladı!
service

Kripto para piyasası bugün güç kazanmaya devam etti. Lider kripto Bitcoin 66 bin doların üstünde mücadelesine devam ediyor. Altcoin’ler ise karışık bir görünüme sahip. Bazı tokenler irtifa kaybetse de aldıkları müjdeli haberle sıçrayanlar da var. Bir son dakika gelişmesinde Canary Capital Group LLC, Litecoin için yeni ETF başvurusu yaptı. Bu haberin ardından altcoin fiyatı zıpladı.

Canary Capital, Litecoin ETF Başvurusu Yaptı!

Son zamanlarda farklı kripto paralar için ETF başvuruları gelmeye başladı. Kısa süre önce XRP için bir ETF başvurusu yapıldı. Çok geçmeden onu başkaları izlemeye başladı. Şimdi de ABD merkezli bir varlık yönetim firması olan Canary Capital, Litecoin spot Borsa Yatırım Fonu (ETF) listelemek için başvuru yaptı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunulan Form S-1’e göre, firma ürüne Canary Litecoin ETF adını verdi.

Canary Capital, Litecoin için ETF Başvurusu Yaptı: Altcoin Fiyatı Zıpladı!

Litecoin ETF Başvurusu: Altcoin Fiyatı Zıpladı!

Bu gelişmenin ardından altcoin fiyatı dikey bir çıkış yaptı. LTC fiyatı, yeni açıklanan ETF başvurusunun ardından yeniden 70 doları aştı. LTC fiyatı gün içinde düştüğü 65 dolardan bir anda 71,45 dolara fırladı. Altcoin yazı sırasında da güç göstermeye devam ediyordu. LTC, basın zamanında günlük bazda %7’den fazla artışla 71,45 dolardan el değiştiriyordu. Bu arada, tokenin işlem hacmi de %8’lik bir artış kaydetti. Artış, yatırımcıların ve traderların LTC’ye ilgi göstermeye başladığının bir işareti.

Canary Capital’in Litecoin ETF başvurusu, kripto para piyasasında büyük yankı uyandırdı. Altcoin’in fiyatı, haberin duyurulmasının ardından önemli bir artış kaydetti. Bu gelişme, LTC’nin diğer birçok kriptoya kıyasla merkezi olmayan yapısının ETF değerlendirme sürecinde avantaj sağlayabileceğine işaret ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir