USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.498,86
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Canary Capital’ın XRP ETF Başvurusu: Altcoin 0,60 Doları Görebilir mi?

Canary Capital’ın XRP ETF Başvurusu: Altcoin 0,60 Doları Görebilir mi?

Canary Capital'ın XRP ETF Başvurusu: Altcoin 0,60 Doları Görebilir mi?
Canary Capital'ın XRP ETF Başvurusu: Altcoin 0,60 Doları Görebilir mi?
service

Kripto para alanında çözümler sunan Canary Capital Group LLC, stop XRP ETF’si için ABD Menkul Kıymetler Borsa Komisyonu’na (SEC) başvuruda bulundu. Bitwise S-1 kayıt beyanı ile gerçekleştirdiği ETF başvurusundan sonra XRP için ikinci ETF başvurusu olan Canary Capital’in başvurusu altcoin için yatırımcı iyimserliğini yükselten bir gelişme oldu.

Canary Capital ETF Başvurusu Detayları

SEC’in Ripple davasını temyiz sürecine taşımasının ardından gelen ilk XRP ETF başvurusundan sonra gerçekleşen Canary Capital başvurusu, son bir ayda yapılan ikinci başvuru oldu. Canary Capital Group, ETF sayesinde doğrudan XRP edinme ve tutma sürecinin basitleştirecek. Şirket, özellikle potansiyel engelleri ve risklerini ortadan kaldırarak XRP piyasasına geleneksel bir aracılık hesabı üzerinden erişim fırsatı getireceğini açıkladı.

Canary Capital'ın XRP ETF Başvurusu: Altcoin 0,60 Doları Görebilir mi?

XRP ETF Başvurusu Altcoin Fiyatının Toparlanmasını Sağlayacak mı?

XRP fiyatı güncel olarak 0,53 dolardan işlem görüyor ve son 24 saate yüzde 1’lik minimal bir yükseliş sergiledi. Son bir aydır ulaştığı en yüksek seviye olan 0,66 dolardan SEC’in temyiz başvurusunun ardından yüzde 20’lik bir düşüş yaşayan altcoinin yeni ETF başvurusu ile 0,65 dolarlık direnç seviyesini geri alıp almayacağı belirsizliğini koruyor. Ancak iyimserliğin yükselmesi ile fiyatında minimal bir iyileşmenin yaşandığı görülüyor.

XRP Teknik Analizi

XRP teknik grafiğine bakıldığında Açık Faiz (OI) oranı düşüş gösteriyor. Para giriş endeksi (CMF) oranı 0 (sıfır) çizgisinin altına negatif bölgeye düştü ve güncel olarak -0,16 seviyesinde yer alıyor. CMF’de düşüş satış baskısının yükseldiği gösteriyor. Bollinger Bantları genişleyerek volatilitenin arttığını işaret ediyor. MACD negatif bölgede düşüşünü sürdürüyor.

Canary Capital’in XRP ETF başvurusu, kripto para piyasasında önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Bu başvuru, XRP’nin geleceği için iyimserliği artırdı ve altcoin fiyatında bir toparlanma sağlayabilir. Ancak ETF başvurusu onaylanmadan kesin sonuçları görmek mümkün değil.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir