USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.235,66
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Cardano Kurucusu 10 Yıl İçinde Bitcoin ve Ethereum’u Geçeceğini İddia Ediyor

Cardano Kurucusu 10 Yıl İçinde Bitcoin ve Ethereum’u Geçeceğini İddia Ediyor

Cardano Kurucusu 10 Yıl İçinde Bitcoin ve Ethereum'u Geçeceğini İddia Ediyor
Cardano Kurucusu 10 Yıl İçinde Bitcoin ve Ethereum'u Geçeceğini İddia Ediyor
service

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Cardano ağının Bitcoin ve Ethereum’dan “daha büyük” hale geleceğini iddia ediyor. Hatta, bunun ne zaman gerçekleşeceğine dair bir zaman çizelgesi veriyor. Cardano’nun kurucusu, ağının neden diğer katman-1 ağlara göre daha avantajlı olduğunu açıklıyor. Özellikle de ağda merkezi olmayan yönetişimi başlatan Voltaire dönemine vurgu yapıyor.

Cardano Bitcoin ve Ethereum’u Ne Zaman Geçecek?

Cardano kurucusu projesi konusunda oldukça iddialı. Charles Hoskinson, ağının bundan on yıl sonra Ethereum’dan, on yıl sonra da Bitcoin’den daha büyük hale geleceğini iddia ediyor. Hoskinson, çoğu hükümetin on yıl içinde kendi altyapısı üzerinde çalışacağını da sözlerine ekliyor. Hoskinson, bu iddialı açıklamaları Arjantin’de yeni başlayan Cardano zirvesinde yaptı. Cardano’nun Bitcoin ve Ethereum’dan daha büyük hale gelmesi, BTC ve ETH fiyatlarını tersine çevirerek ADA fiyatına dönüşecek. Cardano (ADA), şu anda piyasa değerine göre on birinci en büyük kripto konumunda. Bu durumda, bu şüphesiz şimdilik imkansıza yakın. Aynı zamanda, BTC ve ETH piyasa değerine göre birinci ve ikinci en büyük kripto paralar.

Cardano Kurucusu 10 Yıl İçinde Bitcoin ve Ethereum'u Geçeceğini İddia Ediyor

Merkezi Olmayan Yönetişim Neden Çok Önemli?

Charles Hoskinson, Cardano’nun merkezi olmayan yönetişiminin neden önemli olduğuna dair daha fazla bilgi verdi. Hoskinson, on-chain yönetişimle herhangi bir sorunu çözmek için ihtiyaç duyacakları her şeye sahip olduklarını söylüyor. Bu nedenle pazarlamaya odaklanmadıklarını belirtiyor. Bunun yerine ağın pazarlanmasına da yardımcı olacak gerçek bir topluluk oluşturmaya çalıştıklarını sözlerine ekliyor. Cardano kurucusu ayrıca anlık başarıya odaklanmak yerine uzun bir oyun oynadıklarını öne sürüyor. Dünya hükümetleri de dahil olmak üzere herkesin güvenebileceği bir ağ kurmak istediklerini söylüyor. Gerçek ademi merkeziyetçiliğin güveni beraberinde getirdiğini ifade ediyor. Ayrıca, bunun da şu anda tüm anlatıları kontrol eden aracıları ve küresel firmaları ortadan kaldırmaya yardımcı olacağını vurguluyor.

Cardano Kurucusu 10 Yıl İçinde Bitcoin ve Ethereum'u Geçeceğini İddia Ediyor

Voltaire Dönemi, Cardano İçin Çok Önemli!

Bu nedenle Charles Hoskinson, Voltaire döneminin Cardano ağı için önemli olduğunu vurguluyor. Onu diğer tüm katman-1 ağlarının üzerine koyduğuna inanıyor. Hoskinson bu fırsatı risk sermayedarlarının fon sağladığı ağları gölgelemek için de kullanıyor. VC finansmanına boyun eğmenin Blockchain teknolojisinin tüm amacıyla çeliştiğini belirtiyor. Bu ağların çoğunun merkezi olduğunu, çünkü sadece birkaçının üzerinde doğrulayıcı node’lar çalıştırdığını kaydediyor.

Cardano Kurucusu 10 Yıl İçinde Bitcoin ve Ethereum'u Geçeceğini İddia Ediyor

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Cardano ağının 10 yıl içinde Bitcoin ve Ethereum’dan “daha büyük” hale geleceğini iddia ediyor. Hatta, bunun ne zaman gerçekleşeceğine dair bir zaman çizelgesi veriyor. Cardano’nun kurucusu, ağının neden diğer katman-1 ağlara göre daha avantajlı olduğunu açıklıyor. Özellikle de ağda merkezi olmayan yönetişimi başlatan Voltaire dönemine vurgu yapıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir