USD34,09
EURO38,07
JPY0,240600
RUB0,369800
GBP45,36
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.841,59
BTC63.936,04
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Chery, 2024 Çin ESG Listesinde: Yeşil Dönüşümde 10,9 Milyar Yuan Gelir

Chery, 2024 Çin ESG Listesinde: Yeşil Dönüşümde 10,9 Milyar Yuan Gelir

Chery, 2024 Çin ESG Listesinde: Yeşil Dönüşümde 10,9 Milyar Yuan Gelir
Chery, 2024 Çin ESG Listesinde: Yeşil Dönüşümde 10,9 Milyar Yuan Gelir
service

Çin’in önde gelen otomotiv üreticilerinden Chery, Fortune tarafından hazırlanan 2024 Çin ESG (Çevresel, Sosyal ve Yönetişim) Etki Listesi’ne adını yazdırdı ve yeşil dönüşümdeki başarılarını kanıtladı.

Chery’nin Yeşil Dönüşüm Yolculuğu

Chery Group, sürdürülebilir ve çevre dostu girişimlerle otomotiv endüstrisinin yeşil dönüşümüne öncülük ediyor. Markanın yıllık yeşil gelir faaliyetlerinden elde ettiği miktar 10,9 milyar Çin Yuanı’nı aştı. Yeni enerji araçları sektöründe elde ettiği güçlü büyüme grafiği ve pazar rekabetçiliğinin yanı sıra Chery, otomotiv endüstrisinin yeşil dönüşümünü desteklemedeki aktif rolüyle de otomotiv endüstrisinin lider markalarından biri oluyor.Chery, 2024 Çin ESG Listesinde: Yeşil Dönüşümde 10,9 Milyar Yuan Gelir

2024 Çin ESG Listesinde Başarı

Chery, Fortune tarafından hazırlanan 2024 Çin ESG Etki Listesi’ne adını yazdırabilen üç Çinli otomotiv üreticisinden biri olmayı başardı. ESG alanındaki üstün performansının yanı sıra yeşil dönüşüme öncülük etmesiyle de öne çıkan Chery, ekolojik öncelik ve yeşil kalkınma alanlarında yürüttüğü faaliyetlerle sürdürülebilir bir gelecek inşa etme konusundaki kararlılığını sürdürüyor.Chery, 2024 Çin ESG Listesinde: Yeşil Dönüşümde 10,9 Milyar Yuan Gelir

Düşük Karbonlu Ulaşım Hedefi

Ekolojik öncelik ve yeşil kalkınmayla hedef düşük karbonlu ulaşım! Düşük karbonlu ürünler üretme, yeşil operasyonları hayata geçirme, döngüsel ve sürdürülebilir ekonomiyi destekleme konularında kararlı olan Chery Group, yeni enerji araç satışları ve enerji tasarrufu kazançları da dahil olmak üzere yeşil operasyonlardan 10.9 milyar Çin Yuanı’nı aşan gelir etmeyi başardı.Chery, 2024 Çin ESG Listesinde: Yeşil Dönüşümde 10,9 Milyar Yuan Gelir

Yeşil Ürün Yelpazesi ve Teknolojileri

Doğayla uyumlu iş uygulamaları geliştirmesinin yanı sıra insan ve doğa arasındaki uyumu teşvik etmeyi ve gezegenimizi korumayı amaçlayan Chery Group, ürün felsefesini yeniden tanımlıyor ve daha yeşil, daha sürdürülebilir ürün yelpazesiyle ekolojik kalkınmanın sürdürülebilmesinde aktif rol oynuyor. Bu kapsamda marka, TIGGO 7 Pro PHEV ve TIGGO 8 Pro PHEV gibi modelleri içeren yeşil enerji araçları yelpazesini aktif bir şekilde genişletiyor.

Tüm Yaşam Döngüsü Boyunca Azaltılmış Emisyon

Chery, tüm yaşam döngüsü boyunca araçlarının emisyonlarını azaltmaya odaklanmış durumda. Güvenlik, ekonomi ve çevre dostu olmak gibi faktörleri yeşil ve ekolojik kalkınma felsefeleriyle uyumlu şekilde uygulayan marka, teknoloji ve inovasyonun sınırlarını zorlayarak üstün performansa sahip güç sistemleri geliştiriyor.

Sürdürülebilir Araştırma ve Geliştirme

Sürdürülebilir araştırma ve geliştirme çabalarına hız kesmeden devam eden Chery, araçların enerji tüketimini azaltmaya yönelik yeniliklere de odaklanıyor. Araç yapısını sürekli olarak iyileştirmek ve geleceğin ulaşım teknolojilerini bugünden sunmak için rüzgâr direnci, entegre bileşenler ve kritik parçaların işlevsel entegrasyonu gibi konulara yoğunlaşmasının yanı sıra Chery, malzeme bilimi anlamında da çığır açan teknolojiler geliştirmeye devam ediyor.

Yeşil Gelir ve Sürdürülebilir Kalkınma

2023 Chery ESG raporu, Chery’nin yeşil gelir elde etmedeki başarılarını ortaya koymakla kalmıyor, aynı zamanda sürdürülebilir kalkınma felsefesine karşı olan bağlılığını da ortaya koyuyor. Chery Group, sadece sürekli teknolojik yenilikler ve ürün geliştirmeleriyle otomotiv sektörünü daha yeşil ve çevre dostu bir geleceğe yönlendirmiyor, aynı zamanda insanlık ile doğa arasında uyumlu bir yaşam hedefi oluşturma doğrultusunda katkı sağlıyor.

Chery’nin 2024 Çin ESG Listesi’nde yer alması, markanın sürdürülebilir kalkınma yolculuğunda önemli bir kilometre taşı olarak kabul ediliyor ve otomotiv sektöründe yeşil dönüşümün hızlanmasına önemli bir katkı sağlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir