USD34,24
EURO37,10
JPY0,225800
RUB0,353400
GBP44,56
EURO/USD1,08
BIST8.854,34
GR. ALTIN3.009,29
BTC0,000000
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Chromia Ana Ağı Staking’i Başlıyor: Yıllık %10 Getiriyle CHR Coin’inizi Artırın!

Chromia Ana Ağı Staking’i Başlıyor: Yıllık %10 Getiriyle CHR Coin’inizi Artırın!

Chromia Ana Ağı Staking'i Başlıyor: Yıllık Getiriyle CHR Coin'inizi Artırın!
Chromia Ana Ağı Staking'i Başlıyor: Yıllık %10 Getiriyle CHR Coin'inizi Artırın!
service

Blockchain ağı Chromia, ekosistemi için önemli bir güncelleme duyurdu: 24 Eylül’de ana ağda staking başlıyor. Bu gelişme, Chromia’nın “MVP” ana ağ aşamasının sona ermesiyle birlikte, CHR coin sahiplerine önemli bir yatırım fırsatı sunuyor.

Chromia Kabuk Değiştiriyor

Temmuz ayında “Minimum Uygulanabilir Ürün” olarak başlayan MVP ana ağı, Chromia’nın geniş ana ağ hedefleri için temel oluşturmayı amaçlıyordu. MVP’den ana ağa geçiş, Chromia Vault’a CHR coin yatırma ve çekme işlemlerinin entegrasyonunu, doğrudan Chromia’da stake etme, delegasyon ve ödülleri içeriyor. Bu gelişmeler, Chromia’nın köprüsünün arka ucuna eklenen güvenlik özelliklerini de beraberinde getiriyor ve gelecekte stablecoin’lerin ve diğer EVM coin’lerinin desteklenmesini sağlıyor.

Chromia Ana Ağı Staking'i Başlıyor: Yıllık Getiriyle CHR Coin'inizi Artırın!

Chromia Ana Ağı Staking’i

24 Eylül’de hayata geçecek yeni stake etme sistemiyle, kullanıcılar Chromia ağında CHR coin, Ethereum ağında ERC-20 CHR coin ve BNB Chain ağında BEP-20 CHR coin stake edebilecek. Yeni arayüz, her üç Blockchain ağındaki stake işlemlerini aynı EVM adresi ve ilişkili Chromia hesabı kullanılarak gerçekleştirmeyi sağlıyor. Staker’lar yıllık yüzde 10 getiri oranı (APR) artı delegeleri tarafından kazanılan ağ ücretlerinden pay alacak.

Chromia Ana Ağı Staking'i Başlıyor: Yıllık Getiriyle CHR Coin'inizi Artırın!

Chromia Nedir?

Chromia, özel merkeziyetsiz uygulamalar, özelleştirilebilir ücret yapılarına ve yerel olarak sorgulanabilir verilere sahip Layer-1 ilişkisel Blockchain yaklaşımıyla öne çıkıyor. Bu özellikler, gerçek zamanlı veri indeksleme ve gelişmiş kripto para yönetimi sağlayarak, kullanıcı deneyimlerini kolaylaştırıyor ve yeni Web3 iş modellerinin önünü açıyor.

Chromia’nın ana ağda staking başlatması, CHR coin yatırımcılarına önemli bir fırsat sunuyor. Yıllık %10 getiri oranı ve ağ ücretlerinden pay alma imkanı, Chromia ekosistemine katılmak için cazip bir neden.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir