USD34,24
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,353600
GBP44,52
EURO/USD1,08
BIST8.889,01
GR. ALTIN3.013,41
BTC67.163,60
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Çimsa, 70 Ülkeye Yapı Malzemeleri Tedarik Ediyor: Türkiye’nin Küresel Gücü

Çimsa, 70 Ülkeye Yapı Malzemeleri Tedarik Ediyor: Türkiye’nin Küresel Gücü

Çimsa, 70 Ülkeye Yapı Malzemeleri Tedarik Ediyor: Türkiye'nin Küresel Gücü
Çimsa, 70 Ülkeye Yapı Malzemeleri Tedarik Ediyor: Türkiye'nin Küresel Gücü
service

Çimsa, Sabancı Holding iştiraki olarak, lokal çimento şirketinden küresel bir yapı malzemeleri şirketi haline geldi ve Türkiye ile İspanya’daki entegre üretim tesisleriyle dünyanın 70 ülkesine hizmet veriyor.

Dünya Yapı Malzemeleri Sektörünün Nabzı Türkiye’de Atıyor

INTERCEM Fuarı, dünya yapı malzemeleri sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olarak, 500’den fazla sektör profesyonelini bir araya getiriyor. Bu yıl İstanbul’da düzenlenen fuarda, Çimsa da yerini alarak gri çimento, beyaz çimento ve özel ürünlerini sergiledi.

Çimsa, 70 Ülkeye Yapı Malzemeleri Tedarik Ediyor: Türkiye'nin Küresel Gücü

Çimsa, Küresel Büyüme Stratejisiyle Yeni Pazarlara Açılıyor

Çimsa CEO’su Umut Zenar, inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı bir küresel yolculuğa çıktıklarını belirtti. Şirket, üretim tesislerini dünyanın farklı bölgelerine yayarken, aynı zamanda ürünlerini yeni pazarlara ve müşterilere ulaştırmak için bir dağıtım ağı kuruyor.

Çimsa, 70 Ülkeye Yapı Malzemeleri Tedarik Ediyor: Türkiye'nin Küresel Gücü

Türkiye’nin Küresel Yapı Malzemeleri Şirketi

Çimsa, Türkiye’de üç entegre tesisi ve İspanya’daki Bunol fabrikasıyla uluslararası bir üretim ağına sahip. Beyaz çimentoda dünyanın ikinci büyük, kalsiyum alüminat çimentoda ise üçüncü büyük üreticisi olan Çimsa, beyaz çimento satış ağını 70’in üzerinde ülkeye genişletti.

Çimsa, ABD ve Birleşik Krallık’ta Büyümeye Devam Ediyor

Çimsa, ABD’de 2025 yılında devreye alınması planlanan bir gri çimento öğütme tesisi ve Mannok şirketinin satın alınmasıyla ABD ve Birleşik Krallık pazarlarında daha aktif bir rol oynayacak. Tüm tesisler, en yeni teknolojileri kullanarak Türkiye ile dünya arasında bir köprü görevi görecek.

Çimsa, küresel büyüme stratejisiyle, inovasyon ve sürdürülebilirliği ön planda tutarak, Türkiye’nin küresel yapı malzemeleri şirketi unvanını pekiştirmeye devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir