USD34,07
EURO38,04
JPY0,240000
RUB0,369800
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.834,00
BTC62.892,58
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Coinbase 1 Yeni Token’ı Destekliyor: POL Fiyatı Düştü!

Coinbase 1 Yeni Token’ı Destekliyor: POL Fiyatı Düştü!

Coinbase 1 Yeni Token'ı Destekliyor: POL Fiyatı Düştü!
Coinbase 1 Yeni Token'ı Destekliyor: POL Fiyatı Düştü!
service

Kripto para borsalarının listeleme ve delist etme kararlarının piyasada önemli dalgalanmalara neden olduğu biliniyor. Özellikle Binance, Coinbase gibi büyük borsaların açıklamaları piyasanın yönünü belirlemede etkili oluyor. Son günlerde boğa piyasası beklentisiyle birlikte borsaların işlem gören token’lar hakkında kritik kararlar aldığı gözleniyor. Coinbase’den gelen son haber ise Polygon Ecosystem Token (POL)’un destekleneceğini duyurdu.

Coinbase POL’u Destekleyecek

Coinbase’in listeleme kararlarının genelde fiyatlarda yükselişe sebep olduğu bilinirken, bu sefer durum biraz farklı gelişti. Borsa tarafından yapılan açıklamada Polygon ağının en yeni üyesi olan Polygon Ecosystem Token (POL)’un destekleneceği belirtildi. X’te yapılan açıklamada, Coinbase’in Ethereum ağında (ERC-20 token) POL için destek ekleyeceği ve bu varlığın diğer ağlar üzerinden gönderilmemesi gerektiği belirtildi. Aksi takdirde paranızın kaybolabileceği konusunda uyarı yapıldı. POL için transferler, ticaretin desteklendiği bölgelerde Coinbase ve Coinbase Exchange’te mevcut. Likidite koşulları sağlandığında alım satım işlemleri bugün ilerleyen saatlerde başlayacak. POL-USD işlem çiftlerimizde alım satım aşamalı olarak başlatılacak. POL için destek, desteklenen bazı yargı bölgelerinde kısıtlanabilir. Polygon Ecosystem Token (POL) için Ethereum ağı (ERC-20 token) sözleşme adresi 0x455e53cbb86018ac2b8092fdcd39d8444affc3f6’dır.Coinbase 1 Yeni Token'ı Destekliyor: POL Fiyatı Düştü!

POL ve MATIC Fiyatları Nasıl Değişti?

Coinbase’in haberi genellikle fiyat yükselişleri getirirken, bu sefer delist etme içermemesine rağmen düşüşle karşılandı. POL fiyatına baktığımızda, son 24 saatte %4,66’lık bir düşüş yaşayarak 0,3840 dolar seviyesinde olduğunu görüyoruz. POL’deki düşüş yatırımcıları tedirgin ederken, fiyat EMA göstergelerinin hepsinin altında kalmaya devam ediyor. Fiyat düşüşüne rağmen 24 saatlik işlem hacmi %461’lik bir yükselişle 4,8 milyon dolar olarak gerçekleşti. MATIC’e baktığımızda ise yine %4’lük bir düşüş yaşadığını ve düşüş sonrası 0,383 dolar bölgesinde alıcı bulduğunu görüyoruz. MATIC’in market hacmi 1,8 milyar dolar olurken işlem hacmi %45 yükselişle 317 milyon dolar seviyesini aştı.

Coinbase’in POL’u desteklemesi, kripto para piyasasında önemli bir gelişme olarak kabul ediliyor. Ancak POL fiyatındaki düşüş, yatırımcıları tedirgin ediyor. Yatırımcıların, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olması, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmeleri önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir