USD34,16
EURO37,78
JPY0,233900
RUB0,360700
GBP44,96
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.920,36
BTC60.623,27
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Coinbase, 10 Ekim’de Vadeli Piyasaya Sürpriz Altcoin Ekleyecek!

Coinbase, 10 Ekim’de Vadeli Piyasaya Sürpriz Altcoin Ekleyecek!

Coinbase, 10 Ekim'de Vadeli Piyasaya Sürpriz Altcoin Ekleyecek!
Coinbase, 10 Ekim'de Vadeli Piyasaya Sürpriz Altcoin Ekleyecek!
service

Kripto para piyasası satış dalgasının ortasında zor zamanlar geçiriyor. Bununla birlikte, kripto borsaları listelerini genişletmeye devam ediyor. Önde gelen kripto borsası Coinbase, sürpriz bir tokeni vadeli piyasada listesine ekleyeceğini duyurdu. Piyasadaki olumsuz havanın da etkisiyle bu gelişme token fiyatında şimdilik güçlü bir artışı tetiklemedi. Ancak, liste zamanına henüz var!

Coinbase, ARKM Sürekli Sözleşmesini Başlatacak!

Kripto borsaları listelerini güncellemeye devam ediyor. Bazı tokenleri listelerinden çıkarırken bazılarını da ekliyorlar. Bunun yanında türev işlem yapmak isteyen müşterilerinin isteklerini de göz ardı etmiyorlar. Bu bağlamda önde gelen kripto borsası Coinbase, Coinbase International’ın ARKM sürekli sözleşmelerini başlatacağını bildirdi. Borsa, ARKM-PERP piyasasını 10 Ekim 2024 tarihinde TSİ 12:30’da veya sonrasında açacağını belirtti. Bu bağlamda borsa, şu açıklamayı yaptı: “CoinbaseIntExch, Coinbase International Exchange ve Coinbase Advanced’de Arkham sürekli vadeli işlemleri için destek ekleyecektir. ARKM-PERP piyasamızın açılışı 10 Ekim 2024 tarih ve TSİ 12:30’da veya sonrasında başlayacaktır.”

Coinbase, 10 Ekim'de Vadeli Piyasaya Sürpriz Altcoin Ekleyecek!

Borsa SEC Savaşını Kızıştırıyor, CFTC Açıklamalarını Talep Ediyor!

Coinbase, SEC ile devam eden yasal savaşında yeni bir gelişme olarak, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’ndan (CFTC) davada adı geçen 12 token’ın ihraççılarıyla iletişim kurmasını talep eden bir dilekçe verdi. Borsa, bu belgelerin SEC’in iddialarına karşı savunmasında çok önemli olduğunu söylüyor. Coinbase Baş Hukuk Sorumlusu Paul Grewal, 2 Ekim’de bir X gönderisi aracılığıyla talebi duyurdu. Ayrıca, borsanın başvuruyu New York Güney Bölgesi’ne (SDNY) yaptığını belirtti.

Coinbase, 10 Ekim'de Vadeli Piyasaya Sürpriz Altcoin Ekleyecek!

Coinbase, 10 Ekim’de vadeli işlem piyasasına ARKM ekleyeceğini duyurarak, kripto piyasası satış dalgasında dahi listelerini genişletmeye devam ettiğini gösterdi. Bu gelişmenin piyasada nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir