USD34,24
EURO37,82
JPY0,233900
RUB0,362600
GBP45,02
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.925,04
BTC60.636,06
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Coinbase Hukuk Direktörü: SEC’nin XRP Davasında Zafer Şansı Azalıyor mu?

Coinbase Hukuk Direktörü: SEC’nin XRP Davasında Zafer Şansı Azalıyor mu?

Coinbase Hukuk Direktörü: SEC'nin XRP Davasında Zafer Şansı Azalıyor mu?
Coinbase Hukuk Direktörü: SEC'nin XRP Davasında Zafer Şansı Azalıyor mu?
service

Coinbase’in Hukuk Direktörü Paul Grewal, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) hukuki iddialarında tutarsızlıklar tespit ettiğini açıkladı. Bu görüşünü, SEC’nin Lejilex davasıyla ilgili dosyaladığı cevap beyanından yola çıkarak dile getirdi.

Lejilex Davası

Lejilex davasında, SEC dijital varlık işlemlerinin menkul kıymet işlemi olup olmadığı konusunun varlığın doğasıyla belirlenmediğini savundu. Ancak Grewal, SEC’nin Hakim Failla’ya tam tersini iddia ettiğini belirtti.

Coinbase Hukuk Direktörü: SEC'nin XRP Davasında Zafer Şansı Azalıyor mu?

SEC ile Ripple Mücadelesi

Coinbase ile SEC arasındaki davada SEC keşif süresini Ekim 18’den Şubat 18’e uzatmak istedi. Bu erteleme sürecinde, Coinbase borsası ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’ndan (CFTC) SEC’in ilgili davada adı geçen 12 tokenın ihraççılarıyla iletişim kurmasını talep eden bir adım dosyaladı. Bu adım New York Güney Bölgesi’ndeki davaya yardımcı olacak.

SEC’nin Tutarsızlıkları

Ripple’ı destekleyen Avukatlar, SEC’nin bu kez de aleyhine bir sonuçla karşılaşacağını düşünüyor. Özellikle SEC’nin çelişkileri birçok kripto para davasının ana tartışma konularından oldu. Lejilex örneğindeki gibi birçok olayda düzenleyici kurum bunları personel hatası olarak tanımlamıştı. Hatta SEC’in katıldığı duruşmalardan birinde XRP Coin’e karşı Avukatların tutarsız duruşu Hakim’in azara varan eleştirilerine sebep oldu.

Coinbase’in Hukuk Direktörü Paul Grewal, SEC’nin XRP davasında zafer şansının azaldığına dair görüşünü dile getirerek, SEC’nin hukuki iddialarında tutarsızlıkları tespit ettiğini açıkladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir