USD34,26
EURO37,62
JPY0,231500
RUB0,354200
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
GR. ALTIN2.882,05
BTC61.923,82
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Coinbase, io.net (IO) Altcoin’ini Listeliyor: Fiyat %10’dan Fazla Atladı!

Coinbase, io.net (IO) Altcoin’ini Listeliyor: Fiyat %10’dan Fazla Atladı!

Coinbase, io.net (IO) Altcoin'ini Listeliyor: Fiyat 'dan Fazla Atladı!
Coinbase, io.net (IO) Altcoin'ini Listeliyor: Fiyat %10'dan Fazla Atladı!
service

Coinbase, kripto para dünyasında listeleme haberleriyle sık sık dalgalar yaratır. En son duyurusunda ise io.net (IO) altcoin’ini listeleyeceğini açıkladı. Listeleme haberi, IO fiyatının %10’dan fazla yükselmesine neden oldu.

Coinbase io.net’i (IO) Listeliyor

Önde gelen kripto borsası Coinbase, Solana ağında (SPL Token) işlem gören io.net (IO) için destek ekleyeceğini duyurdu. Borsa, likidite koşullarının karşılanması halinde, alım satımın 9 Ekim 2024 tarihinde saat 9:00’da veya sonrasında başlayacağını belirtti. Ayrıca, varlığın arzı yeterli olduğunda, IO-USD işlem paritesini aşamalı olarak başlatacağını kaydetti.

Coinbase, io.net (IO) Altcoin'ini Listeliyor: Fiyat 'dan Fazla Atladı!

IO Fiyatı Yükseliyor

Coinbase liste haberinin ardından IO fiyatı düştüğü dipten zıpladı. IO fiyatı gün içinde düştüğü 1,77 dolardan, 1,9165 dolara yükseldi. Yazı sırasında token günlük bazda %3,2 kayıpla 1,9 dolardan el değiştiriyordu. Bu arada, tokenin işlem hacmi %25’in üzerinde artış gördü. Bu da yatırımcıların ve traderların IO’ya olan ilgisindeki artışa işaret ediyor.

Coinbase, io.net (IO) Altcoin'ini Listeliyor: Fiyat 'dan Fazla Atladı!

io.net ve Phala Network Ortaklığı

Geçtiğimiz haftalarda, Phala Network ve io.net bir ortaklık kurduklarını duyurdular. Yeni bir anlaşmanın parçası olarak projeler, GPU bulut altyapısını kullanarak yapay zeka yeteneklerini geliştirecek. Ayrıca, gelişmiş hesaplamayı daha erişilebilir hale getirecek. io.net’in sağladığı IO Cloud hizmeti, kullanıcıların talep üzerine yüksek performanslı GPU’lara erişmesine olanak tanıyacak. Böylece, geleneksel bulut hizmetlerine kıyasla maliyetleri %90’a varan oranda azaltacak.

Coinbase, io.net (IO) Altcoin'ini Listeliyor: Fiyat 'dan Fazla Atladı!

Coinbase’in io.net (IO) altcoin’ini listelemesi, IO fiyatının yükselmesine neden oldu. Ortaklıklar ve yeni teknolojiler, io.net’in geleceği için olumlu sinyaller veriyor. Coinbase’in listeleme haberinin ardından, IO’ya olan ilgi ve işlem hacmi arttı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir