USD34,15
EURO38,01
JPY0,237500
RUB0,367900
GBP45,58
EURO/USD1,11
BIST9.903,86
GR. ALTIN2.889,74
BTC63.567,73
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Coinbase ve Google Cloud İş Birliği: Blockchain Verileri Artık BigQuery’de!

Coinbase ve Google Cloud İş Birliği: Blockchain Verileri Artık BigQuery’de!

Coinbase ve Google Cloud İş Birliği: Blockchain Verileri Artık BigQuery'de!
Coinbase ve Google Cloud İş Birliği: Blockchain Verileri Artık BigQuery'de!
service

ABD merkezli dev kripto para borsası Coinbase’in Blockchain veri ağı Chainbase Datasets, Google Cloud ile iş birliğine giderek Google Cloud’un veri analiz platformu BigQuery’ye entegre oldu. Bu entegrasyon sayesinde Chainbase’in 300’den fazla çok Blockchain’li veri seti artık BigQuery üzerinde kullanılabilecek. Bu gelişme özellikle Blockchain verileri üzerinde çalışan geliştiriciler ve işletmeler için önemli bir yenilik sunuyor.

Chainbase Veri Setleri Google BigQuery’de

Chainbase, Google Cloud ile gerçekleştirdiği iş birliğini Singapur’da düzenlenen Token2049 etkinliği sırasında duyurdu. Etkinlikte “AI and Web3: Building a Trusted Digital Future” teması altında yapılan bir seminerde Chainbase ve Google Cloud’un birlikte geliştirdiği Chainbase Dataset ürünü tanıtıldı. Bu ürün sayesinde Chainbase veri platformundaki 300’den fazla gerçek zamanlı güncellenen çok Blockchain’li veri seti BigQuery’deki 7 milyon geliştirici ve kurumsal kullanıcıya sunulacak.

Coinbase ve Google Cloud İş Birliği: Blockchain Verileri Artık BigQuery'de!

Geliştiricilere ve Kurumsallara Yeni Fırsatlar

Bu yeni entegrasyon ile geliştiriciler BigQuery’nin sağladığı SQL tabanlı sorgulama özelliklerini kullanarak Blockchain verilerine kolayca erişebilecek ve analiz edebilecek. Geliştiriciler ve işletmeler karmaşık verileri yönetmek için özel çözümler geliştirmek zorunda kalmadan Chainbase’in sunduğu hazır veri setlerini doğrudan kullanarak işlerini hızlandırabilecekler. Bu durum özellikle Blockchain tabanlı akıllı uygulamaların geliştirilmesinde önemli bir avantaj sağlayacak.

Coinbase ve Google Cloud İş Birliği: Blockchain Verileri Artık BigQuery'de!

Chainbase Datasets Now Available on Google BigQuery

Chainbase’in veri platformu şu anda 10 binden fazla ürünün geliştirilmesine destek veriyor ve ekosistemindeki geliştirici sayısı 20 bini aşmış durumda. Kripto para borsasının sunduğu bu geniş veri ağı BigQuery üzerinden daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edecek. Bu iş birliği yalnızca geliştiriciler ve kurumsal kullanıcılar için değil aynı zamanda Blockchain teknolojisinin daha geniş bir kitleye yayılmasına da katkı sağlayacak.

Chainbase Veri Setleri Google BigQuery’de

Google Cloud’un sağladığı tam yönetimli ve yapay zeka destekli veri analiz platformu BigQuery ile bu veri setlerine erişim geliştiricilere ve işletmelere veri analitiği, işlem ve raporlama konularında büyük kolaylıklar sunacak. Bu da Blockchain verileriyle ilgili projelerin daha hızlı ve verimli bir şekilde geliştirilmesine olanak tanıyacak.

Bu iş birliği Chainbase’in veri platformunun daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşması ve Blockchain verilerinin daha fazla kişi tarafından erişilebilir hale gelmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Blockchain verilerinin BigQuery’ye entegrasyonu, Blockchain teknolojisinin daha geniş bir kitleye yayılmasını ve yeni inovasyonların ortaya çıkmasını sağlayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir