USD34,26
EURO37,83
JPY0,234400
RUB0,360300
GBP45,17
EURO/USD1,10
BIST8.903,37
GR. ALTIN2.928,72
BTC61.347,60
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Coinbase’de Listeleme Öncesi %128 Yükseliş: DEGEN Meme Coin Patlaması

Coinbase’de Listeleme Öncesi %128 Yükseliş: DEGEN Meme Coin Patlaması

Coinbase'de Listeleme Öncesi 8 Yükseliş: DEGEN Meme Coin Patlaması
Coinbase'de Listeleme Öncesi %128 Yükseliş: DEGEN Meme Coin Patlaması
service

Ethereum’un Layer-2 ölçekleme çözümü Base üzerinde geliştirilen DEGEN adlı memecoin, Coinbase borsasının listeleme yol haritasına eklenmesinin ardından son 48 saatte yüzde 128 varan oranda değer kazandı. DEGEN, Coinbase listelemesiyle daha geniş bir kitleye ulaşma fırsatı yakalayarak yatırımcıların dikkatini çekti.

DEGEN’in Yükselişi

DEGEN, yazının hazırlandığı sırada 0.008605 dolardan işlem görüyor. Sert yükselen altcoin son 24 saat içinde yaklaşık 0,004 dolardan 0,1 dolara kadar yükseldi. Ocak ayında Base üzerinde başlatılan memecoin, Farcaster için bir ödül tokeni olarak hizmet veriyor.

Coinbase'de Listeleme Öncesi 8 Yükseliş: DEGEN Meme Coin Patlaması

Farcaster Ekosistemiyle Entegrasyon

Farcaster, sosyal ağlar oluşturmak için kullanılan bir Blockchain protokolü. DEGEN, Farcaster ekosistemindeki kullanıcıların kaliteli içerik paylaşanları ödüllendirmesine imkan tanıyor ve online katkılar ile gerçek dünya değeri arasında köprü kurmayı hedefliyor.

Coinbase’in Listeleme Planları

Diğer yandan Coinbase, Solana tabanlı io.net (IO) altcoin’ini de listeleme yol haritasına ekledi. Bu, altcoin’lerin ABD’nin önde gelen kripto borsasında ticarete açılma potansiyelini artırıyor. Io.net, daha düşük maliyetlerle dağıtık bulut kümelerine erişim sağlayarak makine öğrenimi mühendislerinin işlerini kolaylaştırmayı amaçlayan merkeziyetsiz bir yapay zeka hesaplama ağıdır. Ancak DEGEN’in aksine, IO son 24 saatte yüzde 0,6 düşüşle 1.75 dolarda işlem görüyor ve haftalık bazda yüzde 17’lik kayıp verdi.

Piyasa Tepkisi

Kripto para piyasasında borsalarda listelenecek altcoin’lerin performansı borsanın büyüklüğü ve genel piyasa koşullarına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. DEGEN’in kısa vadede kazanç sağlaması yatırımcı ilgisini artırabilir.

DEGEN’in Coinbase’de listelenmesi, memecoin’lerin potansiyelini gösterirken, yatırımcıların kripto para piyasasındaki volatiliteyi ve riskleri göz önünde bulundurması önemlidir. Büyük borsalardaki listelemeler, projelerin görünürlüğünü artırarak likiditeyi artırabilir, ancak yatırımcıların piyasa koşullarını ve teknik gelişmeleri yakından takip etmesi gerekir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir