USD34,15
EURO37,97
JPY0,238800
RUB0,373400
GBP45,66
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
GR. ALTIN2.885,77
BTC63.308,99
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. COW Coin Coinbase’e Listeleniyor: Fiyat %10’dan Fazla Arttı!

COW Coin Coinbase’e Listeleniyor: Fiyat %10’dan Fazla Arttı!

COW Coin Coinbase'e Listeleniyor: Fiyat 'dan Fazla Arttı!
COW Coin Coinbase'e Listeleniyor: Fiyat %10'dan Fazla Arttı!
service

COW Coin, Coinbase borsası tarafından listeleme için yol haritasına eklenmesinin ardından fiyatında önemli bir artış yaşadı. Altcoin, Coinbase’in 24 Eylül’deki listeleme duyurusunun ardından çift haneli bir yükseliş kaydetti.

COW Coin Yükseliyor

COW Coin, DeFi platformlarının çoğundan erişilebilen bir token ve Ethereum $2,653 ağında varlığını sürdürüyor. CoW’lar (Coincidence of Wants), takas işlemlerinde en iyi kur teklifi için çalışarak birden fazla işlemi bir araya getiriyor ve tasarruf sağlıyor. Bu, DeFi’de sıkça görülen aggregator (toplayıcı) mantığına benziyor. COW’lar, yapısal açıdan daha iyi fiyatlar sunma potansiyeliyle öne çıkmaya çalışıyor. COW Token ise kendi swap platformlarında indirim ve avantajlar sunarken DAO içinde klasik yönetişim hakkı tanıyor.

COW Coin Coinbase'e Listeleniyor: Fiyat 'dan Fazla Arttı!

Coinbase COW Coin’i Listeliyor

Coinbase, kısa süre önce COW Coin’i yol haritasına eklediğini duyurmuştu. Şimdiyse 24 Eylül’de listeleyeceğini açıkladı ve bu da fiyatın tekrar çift haneli artış göstermesine neden oldu. Ancak, yol haritası haberindeki seviyelerine ulaşamadı.

COW Coin Coinbase'e Listeleniyor: Fiyat 'dan Fazla Arttı!

COW Coin, Coinbase’in listeleme duyurusunun ardından fiyatında önemli bir artış yaşadı. Altcoin, 24 Eylül’de borsada işlem görmeye başlayacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir