USD34,24
EURO37,94
JPY0,234900
RUB0,358000
GBP45,55
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
GR. ALTIN2.926,80
BTC60.549,64
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Crypto Quant CEO’su: Kripto Piyasası Balinaların Kontrolünde, Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Crypto Quant CEO’su: Kripto Piyasası Balinaların Kontrolünde, Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Crypto Quant CEO'su: Kripto Piyasası Balinaların Kontrolünde, Yeni Bir Dönem Başlıyor!
Crypto Quant CEO'su: Kripto Piyasası Balinaların Kontrolünde, Yeni Bir Dönem Başlıyor!
service

Crypto Quant CEO’su Ki Young Ju, kripto piyasalarının geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Ju, yatırımcıların piyasayı etkileyen ana faktörün farkında olmadığını belirterek kripto paralarda büyük bir değişimin yaklaştığını söyledi.

Kripto Paraların Geleceği

Bitcoin, 62.000 dolar seviyesini korumak için mücadele ederken, günlük 60.164 dolar dibinden yaşanan geri dönüş altcoinlerde yukarı yönlü hareketlere neden oldu. Ju ise piyasadaki dalgalanmaların vadeli işlemlerdeki oyundan ibaret olduğunu belirtti. Gerçek balinaların piyasayı spot alım satım ve OTC piyasaları aracılığıyla hareket ettirdiğini ve on-chain verilerin önemini vurguladı.

Crypto Quant CEO'su: Kripto Piyasası Balinaların Kontrolünde, Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Yeni Balinaların Etkisi

Ju, eski balinaların yüksek getiri elde etmediğini ve yeni balinaların da neredeyse hiç kar elde etmediğini ifade etti. Yeni balinaların Bitcoin’i biriktirme hızının piyasada daha önce hiç görülmediğini söyledi. Bireysel yatırımcılardan likidite gelmeye başlayana kadar borsalara girmeleri pek olası görünmüyor.

FET Coin Yorumu

Altcoin Sherpa, FET Coin için alım yapılabilecek bir seviyeye geldiğini düşünerek, buradan biraz satın almak istediğini belirtti.

Crypto Quant CEO’su Ki Young Ju’nun açıklamaları, kripto piyasalarında balinaların etkisinin büyük olduğunu ve yeni balinaların piyasayı şekillendireceğini gösteriyor. Bu durum, orta ve uzun vadede güçlü yükseliş beklentisini destekliyor. Ancak kısa vadeli hareketler vadeli işlemlerdeki talep dengesine bağlı olarak dalgalı kalmaya devam edebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir