USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.193,42
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Darwinbit CMO’su: ‘Kripto Yapılandırılmış Ürünler 2023’te Trend Oldu!’

Darwinbit CMO’su: ‘Kripto Yapılandırılmış Ürünler 2023’te Trend Oldu!’

Darwinbit CMO'su: 'Kripto Yapılandırılmış Ürünler 2023'te Trend Oldu!'
Darwinbit CMO'su: 'Kripto Yapılandırılmış Ürünler 2023'te Trend Oldu!'
service

Dijital varlık yönetimi şirketi Darwinbit’in CMO’su Kimberly Jin, kripto para meraklılarının yakından takip ettiği bir platform olan Kriptokoin.com’a konuştu. Darwinbit, Singapur ve Hong Kong’da ofisleri bulunan bir dijital varlık yönetimi firmasıdır ve kripto alanında ürünler ve hizmetler sunmaktadır. Darwinbit CMO’su Kriptokoin.com ile olan görüşmesinde gelecek planlarından, ürün çeşitliliğinden, Türkiye piyasasındaki hedeflerinden ve daha birçok konudan bahsetti.

2023 Yılı Darwinbit İçin Nasıl Geçti?

2023 yılında, kripto varlıkları kullanarak pasif gelir akışları oluşturma konusunda ilgi arttı. Bu tema, kripto yapılandırılmış ürünlerini trendin ön saflarına taşıdı ve Darwinbit’in yapılandırılmış ürünlerde endüstri lideri olmasına olanak sağladı. Kripto borsaları, aile ofisleri, neobankalar, brokerlar ve daha birçok kuruluşa özel çözümler sunuyorlar. Darwinbit’in kripto yapılandırılmış ürün yelpazesi, sabit gelir ve piyasa yapıcı çözümleriyle birleşerek çeşitli müşteri ve borsa ihtiyaçlarına hitap ediyor. Bunun yanı sıra, Kucoin ve Bybit gibi küresel öncü borsalarla dijital varlık yönetimi hizmetleri üzerine de çalışıyorlar.

Darwinbit CMO'su: 'Kripto Yapılandırılmış Ürünler 2023'te Trend Oldu!'

Darwinbit’in Ürünleri Hangi Alanlarda Kullanılıyor?

Darwinbit’in CeFi ve DeFi platformlarına optimal kripto yapılandırılmış ürünleri sunma odaklı yaklaşımı nedeniyle, ürünlerinin nihai kullanıcıları genellikle risk yönetimi veya getiri artırma çözümleri arayan yatırımcılardır. Darwinbit, müşterilerine artırılmış kontrol ve esneklik sağlayan özel, yüksek adapte edilebilir yapılandırılmış ürünlere odaklanıyor. Örneğin, Twin Win, yatırım getirilerini kaldıraç kullanarak maksimize etmeyi amaçlayan son kullanıcılar için özel olarak tasarlanmıştır. Darwinbit tarafından desteklenen ve KuCoin ile Bybit’te bulunan Shark Fin ise yatırımcılara garantili getiriler sağlamak üzere tasarlanmıştır ve çeşitlendirme ve risk azaltma amaçları için idealdir.

Darwinbit CMO'su: 'Kripto Yapılandırılmış Ürünler 2023'te Trend Oldu!'

Darwinbit’in Türkiye’deki Yatırımları

Şu anda kripto yapılandırılmış ürünlerin küresel pazar payını artırmaya odaklandıklarını belirten Darwinbit CMO’su, hem MENA bölgesinde hem de Avrupa’daki faaliyetlerini genişlettiklerini söyledi. Bu pazarlar, olgun yatırımcı profilleri arasında yapılandırılmış ürünler için muazzam bir büyüme potansiyeli gösteriyor. Darwinbit, B2B kripto yapılandırılmış ürün sağlayıcısında sektör lideri olmayı hedefliyor. Türkiye pazarına doğru genişledikçe, gelecekteki müşterilerine daha iyi hizmet verme talebini ve darboğazları gerçekten anlamak için yerel kripto topluluğuna da girmeyi planlıyorlar.

Darwinbit CMO'su: 'Kripto Yapılandırılmış Ürünler 2023'te Trend Oldu!'

Blockchain Teknolojisinin Önemi

Bir borsanın temelini blockchain oluşturduğunda, bu onu merkezi olmayan bir borsa yapar. Merkezi muadilleriyle benzer hizmetleri sunar, ancak bunu anonim ve güvensiz bir şekilde gerçekleştirir. Kullanıcılara finansları üzerinde arttırılmış güvenlik ve daha yüksek düzeyde gizlilik sağlar. Bu avantaj, borsanın herhangi belirli bir yargı alanının dışında var olmasına ve bu finansal hizmetlere küresel kitleler için daha geniş erişim sağlamasına olanak tanır. Küresel finansal sistem daha adil ve erişilebilir hale gelir.

Darwinbit CMO'su: 'Kripto Yapılandırılmış Ürünler 2023'te Trend Oldu!'

Darwinbit CMO’su Kimberly Jin, kripto yapılandırılmış ürünlerin geleceği hakkında umutlu olduğunu belirtti. Darwinbit’in 2024’te Türkiye pazarındaki faaliyetlerini genişletmeyi ve yerel kripto topluluğuyla yakın çalışmayı planladığını söyledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir