USD34,16
EURO37,80
JPY0,233600
RUB0,359300
GBP44,96
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.914,74
BTC60.108,29
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Darwinbit CMO’su: Türkiye’de Kripto Yapılandırılmış Ürünler İçin Büyük Planlar

Darwinbit CMO’su: Türkiye’de Kripto Yapılandırılmış Ürünler İçin Büyük Planlar

Darwinbit CMO'su: Türkiye'de Kripto Yapılandırılmış Ürünler İçin Büyük Planlar
Darwinbit CMO'su: Türkiye'de Kripto Yapılandırılmış Ürünler İçin Büyük Planlar
service

Dijital varlık yönetimi şirketi Darwinbit’in CMO’su Kimberly Jin, Türkiye ve dünyadan birçok kripto para meraklısının yakından takip ettiği Kriptokoin.com’a konuştu. Darwinbit, Singapur ve Hong Kong’da ofisleri bulunan bir dijital varlık yönetimi firmasıdır ve kripto alanında ürünler ve hizmetler sunmaktadır.

2023 Yılı Darwinbit İçin Nasıl Geçti?

2023 yılında, kripto varlıkları kullanarak pasif gelir akışları oluşturma konusundaki ilgi arttı. Bu tema, kripto yapılandırılmış ürünlerini trendin ön saflarına taşıdı ve Darwinbit’in yapılandırılmış ürünlerde endüstri lideri olmasına, kripto borsaları, aile ofisleri, neobankalar, brokerlar ve daha birçok kuruluşa özel çözümler sunmasına olanak sağladı. Kripto yapılandırılmış ürün yelpazemiz, sabit gelir ve piyasa yapıcı çözümleriyle birleşerek çeşitli müşteri ve borsa ihtiyaçlarına hitap etmektedir. Bunun yanı sıra, Kucoin ve Bybit gibi küresel öncü borsalarla dijital varlık yönetimi hizmetleri üzerine de çalışıyoruz.

Darwinbit CMO'su: Türkiye'de Kripto Yapılandırılmış Ürünler İçin Büyük Planlar

Darwinbit’in Ürünleri Hangi Alanlarda Kullanılıyor?

Darwinbit’in CeFi ve DeFi platformlarına optimal kripto yapılandırılmış ürünleri sunma odaklı yaklaşımı nedeniyle, ürünlerimizin nihai kullanıcıları genellikle risk yönetimi veya getiri artırma çözümleri arayan yatırımcılardır. Tam spektrumlu ürün portföyümüz, müşterilerimize artırılmış kontrol ve esneklik sağlayan özel, yüksek adapte edilebilir yapılandırılmış ürünlere vurgu yapmaktadır. Bu, her bir müşterimizin, piyasa koşullarından bağımsız olarak başarılı olmaları için en iyi araçlarla donatıldığından emin olur.

Darwinbit CMO'su: Türkiye'de Kripto Yapılandırılmış Ürünler İçin Büyük Planlar

Darwinbit Türkiye’de Ne Yapacak?

Şu anda kripto yapılandırılmış ürünlerin küresel pazar payını artırmaya odaklandık, bu nedenle hem MENA bölgesinde hem de Avrupa’daki faaliyetlerimizi genişletiyoruz. Bu pazarlar, olgun yatırımcı profilleri arasında yapılandırılmış ürünler için muazzam bir büyüme potansiyeli göstermiştir ve biz, Darwinbit’i B2B kripto yapılandırılmış ürün sağlayıcısında sektör lideri olarak kurmayı planlıyoruz.

Kripto Borsalarının Blockchain Kullanımının Önemi

Bir borsanın temelini blockchain oluşturduğunda, bu onu merkezi olmayan bir borsa yapar. Temelde, merkezi muadilleriyle benzer hizmetleri sunar, ancak bunu anonim ve güvensiz bir şekilde gerçekleştirir. Uygulamada, kullanıcılara finansları üzerinde arttırılmış güvenlik ve daha yüksek düzeyde gizlilik sağlar.

Darwinbit CMO’su Kimberly Jin, Türkiye’deki kripto yatırımcılarına yapılandırılmış ürünler sunmayı hedefliyor. Darwinbit, Türkiye piyasasına yönelik gelecek planlarını ve kripto borsalarının blockchain teknolojilerini kullanmasının önemini açıkladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir