USD34,27
EURO37,42
JPY0,229000
RUB0,358500
GBP44,77
EURO/USD1,09
BIST8.739,22
GR. ALTIN2.920,23
BTC65.945,84
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. DeFi Edge: 3.6 Milyon Dolar Kilitlendi, Yatırımcılar Panikte

DeFi Edge: 3.6 Milyon Dolar Kilitlendi, Yatırımcılar Panikte

DeFi Edge: 3.6 Milyon Dolar Kilitlendi, Yatırımcılar Panikte
DeFi Edge: 3.6 Milyon Dolar Kilitlendi, Yatırımcılar Panikte
service

DeFi Edge, merkeziyetsiz finans (DeFi) dünyasında popüler bir likidite yönetim protokolü. Ancak son günlerde yaşanan gelişmeler, platformun geleceği hakkında soru işaretleri yarattı. 14 Ekim’den itibaren DeFi Edge kullanıcıları, platform üzerinden yapılan tüm yatırımların engellendiğini fark etti.

DeFi Edge’de Yatırım Engeli

Kullanıcılar, DeFi Edge platformunu kullanarak likidite sağlama işlemlerini otomatikleştirebiliyordu. Ancak 14 Ekim’den itibaren, platform üzerinden yapılan tüm yatırımlar engellendi. Protokolün ekibi, 30 Eylül’de yapılan açıklamada bazı stratejilerin ‘delist’ edileceğini duyurmuştu. Ancak bu yeni yatırım engeli, tüm stratejileri kapsıyor gibi görünüyor.

DeFi Edge: 3.6 Milyon Dolar Kilitlendi, Yatırımcılar Panikte

Milyonlarca Dolar Kilitli

30 Eylül’de yapılan duyuruda, Camelot borsasında kullanılan bazı stratejilerin yönetimden çıkarılacağı belirtilmişti. Kullanıcılara, 10 Ekim’den itibaren bu stratejilerin yönetilmeyeceği ve fonlarını çekmeleri gerektiği hatırlatıldı. Ancak, 10 Ekim’de DeFi Edge sözleşmelerinde hâlâ 3.6 milyon dolarlık kripto paranın kilitli olduğu gözlemlendi.

Güvenlik Endişeleri Artıyor

Bugün itibarıyla, DeFi Edge’in sözleşmelerinde yaklaşık 3.64 milyon dolarlık kripto para bulunuyor. Kullanıcılar, belirtilen tarihe kadar fonlarını çekmeyi başaramadıktan sonra yaşadıkları sıkıntıları sosyal medyada paylaşmaya başladılar. Uygulamanın kullanıcı arayüzünde yapılan değişikliklerin yanı sıra, kullanıcıların Beyaz listeye nasıl alınacağına dair resmi bir açıklama da yapılmadı.

DeFi Edge’de yaşanan bu gelişmeler, likidite yönetim platformlarının güvenliği ve şeffaflığı konusunda endişeleri artırıyor. Yatırımcılar, DeFi Edge’in geleceği hakkında bilgi edinmek ve kilitli fonlarını kurtarmak için platformun yetkililerinden açıklama bekliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir